Anasayfa / Sektörel / Sektör Haberleri / Eğitim ve Etkinlikler / UTİKAD’DA KURUMSAL EĞİTİMLER NETLOG İLE DEVAM EDİYOR

UTİKAD’DA KURUMSAL EĞİTİMLER NETLOG İLE DEVAM EDİYOR

UTİKAD’DA KURUMSAL EĞİTİMLER NETLOG İLE DEVAM EDİYOR12.06.2013
Hızla büyüyen ve rekabetin arttığı küresel pazarda hak ettiği konuma ulaşmayı hedefleyen taşımacılık ve lojistik sektörüne nitelikli insan gücü kaynağı yaratılmasını amaçlayan UTİKAD’da kurumlara yönelik verilen sertifikalı sektörel eğitimler Netlog Lojistik Grubu ile devam ediyor.

Netlog Lojistik Grubu’nda görev yapan genç yönetici adaylarına yönelik düzenlenen ve İstanbul Üniversitesi Tedarik Zinciri Yönetimi Bilim Dalı Başkanı  Prof. Dr. Murat ERDAL tarafından verilen Tedarik Zinciri Yönetimi, Filo Yönetimi ve Depo Yönetimi eğitimlerine toplam 55 kişi katıldı.

Netlog İnsan Kaynakları ve Kalite Grup Müdürü Lalehan Çalışkan, şirketler grubu olarak çalışanların mesleki ve kişisel gelişimlerine özel bir önem verdiklerini belirtti. Çalışkan, eğitimlerin grup şirketlerinin ulusal ve uluslararası yapılanması açısından da ayrıca önem taşıdığını söyledi.

Netlog İnsan Kaynakları Müdür Yardımcısı ve Eğitim Sorumlusu İlyas Yıkılmaz da, sürekli büyüyen, gelişen grup bünyesinde iyi yetişmiş nitelikli yönetici istihdamının sürekli arttığına dikkat çekerek,”Grubumuz yurt içinde ve yurt dışında yaptığı yatırımlara ek olarak şirket çalışanlarının mesleki ve kişisel gelişimine de önemli bir kaynak ayırmaktadır. 3 bin kadrolu çalışan yanında 1500 hizmet alımından kaynaklanan toplam 4500 kişilik bir istihdama sahip Netlog Lojistik Grubu, sektördeki değişimi, gelişmeleri, trendleri yakından takip etmek ve çalışanların bilgilerini güncellemek amacıyla eğitime özel bir önem vermektedir. Sektörün en önemli sivil toplum kuruluşu olan UTİKAD’ın sektördeki 27 yıllık bilgi birikiminden ve tecrübelerinden yararlanmak, bu bilgi ve tecrübeyi çalışanlarımıza dolayısıyla şirketimize aktarıyor olmaktan mutluyuz” dedi.
Gayrettepe Mahallesi, Barbaros Bulvarı Dr. Orhan Birman İş Merkezi No:149/6 Beşiktaş 34349 İstanbul
+90 212 663 08 85 | +90 530 960 84 24
+90 212 663 62 72
utikad@utikad.org.tr