Anasayfa / Sektörel / Sektör Haberleri / Gündem / UTİKAD VE F&L YÖNETİM KURULU FORUM ÖNCESİ BİRARAYA GELDİ

UTİKAD VE F&L YÖNETİM KURULU FORUM ÖNCESİ BİRARAYA GELDİ

UTİKAD VE F&L YÖNETİM KURULU FORUM ÖNCESİ BİRARAYA GELDİ22.05.2013
24-25 Mayıs 2013  tarihleri arasında İstanbul’da gerçekleştirilecek Avrupa Taşımacılık ve Lojistik Liderleri Forumu öncesi UTİKAD Yönetim Kurulu üyeleri ile  F&L(Europen Freight  Leaders)  Yönetim Kurulu üyeleri ile biraraya geldi.

Avrupa Lojistik Liderleri organizasyonuyla  UTİKAD ev sahipliğinde İstanbul İngiliz Başkonsolosluğu’nda  gerçekleştirilecek 2 gün sürecek  forum öncesi yapılan toplantıya, UTİKAD Yönetim Kurulu Üyeleri  Mehmet Ali Emekli, Kayıhan Turan Özdemir, Aydın Dal ve UTİKAD Genel Müdürü Cavit Uğur, F&L Başkanı Frank Arendt, Başkan Yardımcısı Andreas Georg, Harald Bortolotti, Luc, Driessen, Jörg Sanders,Ralf –Charkey Schultze,Erik Kessels,Rainer Mettel, Gavin Roser ve Audrey Macnab  katıldı.

Genel Müdür Cavit Uğur’un  Türk taşımacılık ve lojistik sektörü ile UTİKAD’ın faaliyetleri, hizmetleri ve gelecek projelerine yönelik sunumun ardından, F&L Genel Sekreteri Gavin Roser, F&L ve üyelerini tanıtan bir konuşma ile katılımcıları bilgilendirdi.

F&L ve UTİKAD arasında ortak işbirliği çalışmalarının değerlendirilmesi  ve konu ile ilgili karşılıklı görüşmelerin ardından F&L  Yönetim Kurulu toplantısına geçildi.

Gayrettepe Mahallesi, Barbaros Bulvarı Dr. Orhan Birman İş Merkezi No:149/6 Beşiktaş 34349 İstanbul
+90 212 663 08 85 | +90 530 960 84 24
+90 212 663 62 72
utikad@utikad.org.tr