Anasayfa / Sektörel / Sektör Haberleri / Üye Şirketlerden / BATU LOJİSTİK, SÜRDÜRÜLEBİLİRLİĞİ DESTEKLİYOR

BATU LOJİSTİK, SÜRDÜRÜLEBİLİRLİĞİ DESTEKLİYOR

BATU LOJİSTİK, SÜRDÜRÜLEBİLİRLİĞİ DESTEKLİYOR20.05.2013
Yeşil lojistik ilkeleriyle hareket eden Batu Lojistik, karbon ayak izi sıfırlama yöntemleri için çözümlerinde demir ve denizyolu uygulamalarını tercih ediyor, düşük emisyonlu Euro 5 araçlar kullanıyor.

Rio, Londra ve San Diego’dan sonra İstanbul’da gerçekleşen Sürdürülebilir Markalar Konferansı ile Türkiye’nin Markaları da gelecek için yeşil yol haritaları oluşturuyor. “Dünyayı geleceğini düşünen markalarla yeniliyoruz” mottosuyla birçok profesyoneli bir araya getiren konferansın destekçileri arasında, sürdürülebilir marka konseptinin lojistik sektöründeki temsilcisi Batu Lojistik de bulunuyor.

Pazarlama ve sürdürülebilirlik profesyonellerini bir araya getiren Sürdürülebilir Markalar Konferansı 16-17 Mayıs tarihlerinde İstanbul Swissôtel’de gerçekleştirildi. Sürdürülebilirlik stratejilerinin nasıl uygulanacağı, firmaların ve yöneticilerin üzerine düşenlerin konuşulduğu konferansın destekçilerinden biri de, lojistik sektöründe sürdürülebilirlik politikalarının en önemli temsilcilerinden Batu Lojistik.

Batu Lojistik Genel Müdürü Taner Ankara konuyla ilgili “Geçen sene olduğu gibi bu sene de bu konferansın destekçileri arasındayız. Firma kültürümüzle uyuşan, yeşil lojistik kavramını sektöre yerleştirmemizde ve bunu standartlaştırmamızda oldukça önemli bir yer tutan bu konferansın destekçisi olmak bizi gururlandırıyor” dedi.

Yeşil lojistik ilkeleriyle hareket eden Batu Lojistik, karbon ayak izi sıfırlama yöntemleri için çözümlerinde demir ve denizyolu uygulamalarını tercih ediyor, düşük emisyonlu Euro 5 araçlar kullanıyor. Firma aynı zamanda her yıl, karbon salınımını dengeleyecek ölçüde fidan dikimi gerçekleştiriliyor.

Kaynak:Lojistik Haber
Gayrettepe Mahallesi, Barbaros Bulvarı Dr. Orhan Birman İş Merkezi No:149/6 Beşiktaş 34349 İstanbul
+90 212 663 08 85 | +90 530 960 84 24
+90 212 663 62 72
utikad@utikad.org.tr