Anasayfa / Sektörel / Sektör Haberleri / Üye Şirketlerden / DHL GLOBAL FORWARDING KONYADA OFİS AÇTI

DHL GLOBAL FORWARDING KONYADA OFİS AÇTI

DHL GLOBAL FORWARDING KONYADA OFİS AÇTI14.05.2013
Deutsche Post DHL bünyesindeki hava ve deniz taşımacılığı uzmanı, DHL Global Forwarding Konya’da ofis açtı. Bölgedeki ilk satış faaliyetlerine dokuz yıl önce Ankara satış ekibiyle başlayan  Dhl Global Forwarding  Konya da ilk  ofisini  açtı.

Konu ile ilgili bir açıklama yapan  DHL Orta, Doğu Anadolu ve Karadeniz Bölge Müdürü Semanur Karaduman, Konya, aynı anda birçok alanda faaliyet gösteren sektörleri içerisinde barındırıyor. Konya'daki gelişmiş sektörlerin başında otomotiv yan sanayi ve makine sanayi geliyor. Ziraat alet makineleri imalat sanayi, döküm sanayi, plastik boya ve kimya sanayi, inşaat malzemeleri sanayi, kağıt ve ambalaj sanayi, gıda ve buna benzer pek çok alanda gelişmiş ve sektörel anlamda çeşitlilik gösteren bir yapıya sahip. Üretim üssü görünümündeki Konya'da ihracatın zenginliği bizler için son derece değerli. Konya için rahatlıkla zengin bir sanayi merkezi  diyebiliriz.

İstanbul, Ankara, İzmir, Adana, Mersin, Antalya, Bursa, Kayseri, Gaziantep, Samsun ofislerimizin yanı sıra Konya'da varlığımızı göstermek son derece heyecan verici. Hizmet kalitesi ile müşteri odaklılık kavramlarını harmanlayarak Konya sanayisinin hizmetine sunmaktan gurur duyuyoruz. dedi.

Gayrettepe Mahallesi, Barbaros Bulvarı Dr. Orhan Birman İş Merkezi No:149/6 Beşiktaş 34349 İstanbul
+90 212 663 08 85 | +90 530 960 84 24
+90 212 663 62 72
utikad@utikad.org.tr