Anasayfa / Sektörel / Sektör Haberleri / Eğitim ve Etkinlikler / 4. LOJİSTİK ÖDÜLLERİ İÇİN BÜYÜK YARIŞ BAŞLADI

4. LOJİSTİK ÖDÜLLERİ İÇİN BÜYÜK YARIŞ BAŞLADI

4. LOJİSTİK ÖDÜLLERİ İÇİN BÜYÜK YARIŞ BAŞLADI03.05.2013

Bu yıl getirilen yenilikle "Lojistik Ödülleri" için gerçekleşecek olan büyük yarış, iki farklı kulvarda birden sürecek.


Sektörün heyecanla beklediği ve özel olarak tasarlanıp üretilen Atlas figürlü heykelciği ile artık gelenekselleşen ‘Lojistik Ödülleri’ yarışması, gelişimini sürdürüyor. Taşımacılık ve lojistik sektöründen gelen talepleri dikkate alan ödül komitesi, katılım şartnamesinde yeni ödül dalları belirledi. Yeni düzenlemeye göre; geçmiş yıllarda olduğu gibi kurumsal başvuru yapan firmalar için "Lojistik Ödülleri", başvuru esasına göre 12 ayrı kategoride dağıtılmaya devam ederken “Yılın Lojistik Atlası Kim Olsun?” sorusu da internet kullanıcılarının www.lojistikodulleri.com adresinden vereceği oylarla cevap bulacak.

"Lojistik Ödülleri" düzenleme komitesi adına yarışmayla ilgili açıklamalarda bulunan Aysberg Basın Yayın Genel Müdürü İlker Altun, “T.C. Ulaştırma Bakanlığı’ndan aldığı faaliyet belgesi altında hizmet üreten taşımacılık, lojistik, kargo, kurye ve depolama şirketlerini kapsayan 4. Lojistik Ödülleri 12 ayrı kategoride dağıtılıyor. Yarışmanın diğer kesimlerini oda, dernek, birlik üyeliklerine göre başvuru yapan taşımacılık ve lojistik şirketleri oluşturuyor. Lojistik Ödülleri geçtiğimiz yıllarda olduğu gibi yine başvuru esasına göre; sektörel dernekler ve yayınların temsilcilerinden oluşan bir jüri tarafından belirleniyor. Ayrıca lojistik alanında veya lojistiğe destek verecek şekilde geliştirilmiş ürünler ve gerçekleştirilmiş projeler,  jüri tarafından değerlendiriliyor ve ödüle layık bulunanlar Jüri Özel Ödülü almaya hak kazanıyorlar.

Bu yıl yarışmaya getirilen en önemli yenilik ise yeni bir kulvar daha açıyor olmamız. Yılın Lojistik Şirketi; karayolu, demiryolu ve denizyolu kategorilerinde Yılın Lojistik Yöneticisi, Yılın Depo Yöneticisi, Yılın Kargo / Kurye Yöneticisi, Yılın Lojistik Tedarikçisi www.lojistikodulleri.com web sitemizden yapılacak aday belirleme süreci sonrasında gerçekleştirilecek online oylama ile sektör yöneticileri, sektör çalışanları, öğrenciler, kısacası sektöre ilgi duyan geniş bir kitle tarafından seçilecek. 30 Nisan 2013 tarihinden itibaren aktif hale gelecek yeni yarışmada birinci kademe aday belirleme, ikinci kademe ise belirlenen adayların oylanmasını içerecek,” dedi.

22 Kasım 2013 tarihinde yapılacak ödül töreniyle sahiplerine ulaşacak "4. Lojistik Ödülleri" T.C Ekonomi Bakanlığı himayesinde gerçekleştiriliyor.


Kaynak:Kargo Haber
Gayrettepe Mahallesi, Barbaros Bulvarı Dr. Orhan Birman İş Merkezi No:149/6 Beşiktaş 34349 İstanbul
+90 212 663 08 85 | +90 530 960 84 24
+90 212 663 62 72
utikad@utikad.org.tr