Anasayfa / Sektörel / Sektör Haberleri / Üye Şirketlerden / OMSAN TEDARİKÇİLERİNİ ÖDÜLLENDİRDİ

OMSAN TEDARİKÇİLERİNİ ÖDÜLLENDİRDİ

OMSAN TEDARİKÇİLERİNİ ÖDÜLLENDİRDİ22.03.2013

Omsan geleneksel hale gelen tedarikçi ödüllerini dağıttı. 2012 yılında 11 tedarikçi ödüllendirildi. Omsan’ın lojistik iş ortaklarından; Acar Nakliyat, Cevat Nakliyat, Çözüm Bilgisayar, Edesa Lojistik, Eko Denizcilik, HEAŞ, İdol Mekanik, OYAK Teknoloji, Öznak Denizcilik, Standart Depo ve Raf Sistemleri ve Turkcell ödüle layık görüldü.

Omsan Lojistik Genel Müdürü Osman Küçükertan ödül gecesinde yaptığı konuşmada verdikleri hizmetlerden dolayı tedarikçilerine teşekkür etti. Omsan’ın bu yıl 35 yılı geride bıraktığını, 2012 yılında önemli projeler gerçekleştirdiklerini söyledi.

Omsan Lojistik Genel Müdür Yardımcısı Ergun Arıburnu ise iş ortakları ile karşılıklı kazanç ve gelişim esasına dayalı ve uzun vadeli işbirlikleri kurmayı hedeflediklerini söyledi. Omsan açısından hizmet zincirinin devamlılığına zarar vermemek ve bunun için güvenilir, devamlılığı olan iş ortakları ile çalışmanın çok önemli olduğunun altını çizen Arıburnu “Ancak bu şekilde bir sinerji yaratabiliriz” dedi.

Omsan Lojistik Satınalma ve Tedarikçi Geliştirme Müdürü Anı Duru da yaptığı konuşmada sadece müşterilerine hizmet sunmadıklarını aynı zamanda Türkiye’de ve dünyanın birçok noktasında faaliyet gösteren binin üzerinde firmaya iş imkanı sağladıklarını belirterek, bunda tedarikçilerinden aldıkları kaliteli hizmetin etkisinin büyük olduğunu söyledi.


Kaynak:Transmedya
Gayrettepe Mahallesi, Barbaros Bulvarı Dr. Orhan Birman İş Merkezi No:149/6 Beşiktaş 34349 İstanbul
+90 212 663 08 85 | +90 530 960 84 24
+90 212 663 62 72
utikad@utikad.org.tr