Anasayfa / Sektörel / Sektör Haberleri / Üye Şirketlerden / ARKAS AĞIR YÜKLER İÇİN AYRI DEPARTMAN KURDU

ARKAS AĞIR YÜKLER İÇİN AYRI DEPARTMAN KURDU

ARKAS AĞIR YÜKLER İÇİN AYRI DEPARTMAN KURDU04.03.2013

Arkas Lojistik müşterilerine esnek çözüm imkanları sunabilmek amacıyla kurduğu Kuru Dökme,Ağır Yük ve Proje Departmanı sayesinde hizmet yelpazesini genişletti.

Türkiye’deki şirketlerin Batı Afrika’ya yönelik yatırım projelerini yakından takip eden Arkas Lojistik Kuru Dökme, Ağır Yük ve Proje Departmanı, çalışmaları kapsamında Enka İnşaat’ı müşteri portföyüne ekledi. Firmanın Gabon Libreville’de yeni başlayan inşaat yatırımının ilk sevkiyatı Şubat ayında gerçekleştirildi. Arkas Lojistik Ağır Yük ve Proje Departmanı global piyasalarda değişen ve gelişen ticaretin sevkiyat ihtiyaçlarına yönelik olarak konteyner ve gabari dışı açık yükleri birarada ve tek seferde taşıyabilme imkanı sağlıyor.

Açık yük taşıyan gemilere parsiyel yük vermek veya bütün gemiyi bağlamak yerine, Multi Purpose - MPP type (çok fonksiyonlu) olarak bilinen, çağımızın yeni trendi modern gemileri kullanarak konteyner ve açık yükü aynı anda yüklüyor. Böylece daha düşük navlun avantajı sunuyor. Arkas Lojistik Kuru Dökme, Ağır Yük ve Proje Departmanı, Enka İnşaat için yaptığı proje taşımasında Avrupalı bir armatöre ait olan çok fonksiyonlu (MPP type) gemiye Derince Limanı’ndan yüklediği ürünleri Librevelle Limanı’na ulaştırdı. Bu taşımada muhtelif inşaat malzemeleri konteynerlere konularak gemiye yüklenirken, jeneratör, ekskavator, damperli kamyon, forklift, vinç gibi çeşitli iş makinaları ise aynı gemiye açık olarak yüklenerek tek seferde istenilen yere ulaştırıldı.

Arkas Lojistik Kuru Dökme,Ağır Yük ve Proje Departmanı, kurduğu profesyonel ekiple hizmetlerine dahili taşıma imkanlarını da artı bir değer olarak ekleyerek, müşterilerinin ihtiyaçlarına ve yüklerinin özelliğine göre belirlediği gemiyi kullandırarak en uygun navlunu sunuyor.


Kaynak:Trans Medya
Gayrettepe Mahallesi, Barbaros Bulvarı Dr. Orhan Birman İş Merkezi No:149/6 Beşiktaş 34349 İstanbul
+90 212 663 08 85 | +90 530 960 84 24
+90 212 663 62 72
utikad@utikad.org.tr