Anasayfa / Sektörel / Sektör Haberleri / Üye Şirketlerden / HURSAN LOJİSTİK DEPOLAMADA VIP DÖNEMİNİ BAŞLATTI

HURSAN LOJİSTİK DEPOLAMADA VIP DÖNEMİNİ BAŞLATTI

HURSAN LOJİSTİK DEPOLAMADA VIP DÖNEMİNİ BAŞLATTI14.02.2013
 
Hursan Lojistik, Ambarlı Liman tesislerinde ithalat ve ihracat yükleri için VIP Servis dönemini başlattı. Sektöründeki en ileri teknolojileri, en gelişmiş sistemleri, en eğitimli personeli kullanıyor. 2013 yatırımlarıyla hizmet kalitesini daha da yükseltecek olan Hursan Lojistik, deneyimiyle lojistik sektöründe güvenli ve hızlı depolama hizmeti sunuyor.

Hursan Paslanmaz Çelik ve Geri Dönüşüm Tesisleri A.Ş. ve Anadolu Döküm Sanayi A.Ş. ile aynı grupta faaliyet gösteren Hursan Lojistik, depoculuk sektöründe müşterilerine hızlı ve güvenli nakliye hizmetiyle karşılık veriyor. Depoculuk sektörünün köklü ve güvenilir firmalarından Hursan Lojistik, hızlı ve etkili liman hizmetleri çözümleriyle dikkat çekiyor. Ürünlerin geldiği gün teslim edildiği Hursan Lojistik’te son derece hızlı bir nakliye sağlanıyor.
Lojistikte VIP depolama hizmetini başlatan Hursan Lojistik İş Geliştirme Müdürü Doğukan Kırımtayyıf; "Hursan Lojisitik Ambarlı Limanı’nda geçici depolama alanında büyümeye devam ediyor. Yüke özel depolama ,yüksek güvenlik, hızlı servis için gerekli teknoloji,makina ve ekipmanın lojistik hareketini içeriyor. Bu kapsamda hizmetin doğru zamanında yerine getirilmesine ilave olarak depolanan yüklerin özellikleri doğrultusunda hata payını en aza indirgeyen önlemler alınarak yüksek güvenirlilikte gerçekleştirilmesi çok büyük önem taşıyor. Bu denli hassas olan depolama işinde Hursan Lojistik kalitesi ile hizmet verdiğimiz tüm firmalar için güvenilir bir çözüm ortağı olacağız." dedi.

İstanbul’un Ambarlı gümrüğüne bağlı geçici depolama alanında hizmet sağlayan Hursan Lojistik, yurtdışından gelen ürünlerin gümrükleme sürecinde depolamalarının yapılması ve transit ticaret yapılacak ürünlerin, müşteri talepleri doğrultusunda, siparişlerinin hazırlanarak sevk edilmesi işlemlerini eksiksiz yerine getiriyor.

MÜŞTERİLER ÜRÜNLERİNİ 24 SAAT TAKİP EDEBİLİYOR

Yüksek teknolojilerle güvenliğin sağlandığı Hursan Lojistik’te 171 kamera ile 7 gün 24 saat boyunca canlı olarak takip sağlanıyor. Üstelik firma, müşterilerine de kameralar üzerinden ürünlerini takip edebilme imkanı sağlıyor.

Ayrıca depolarında kullandığı otomasyon teknolojileriyle hata oranını en aza indirirken, portal uygulamalarıyla müşterilerine gerçek zamanlı bilgi akışı sağlayan Hursan Lojistik, değişken müşteri ihtiyaçlarına hızlı cevap verebiliyor.

14 MİLYON DOLARA SİGORTALANDI

Hursan Paslanmaz Çelik ve Geri Dönüşüm Tesisleri A.Ş. Anadolu Döküm Sanayi A.Ş.’nin 43 yıllık deneyimiyle faaliyete geçen Hursan Lojistik, 14 milyon dolara sigortalandı. 16.000 metrekarelik alanda hizmet veren Hursan Lojistik Liman Terminali, müşterilerine geniş depo alanı, kaliteli antrepo ve gümrük hizmetleriyle akılcı çözümler üretiyor. Hursan Lojistik, gümrüklü geçici depolama faaliyetleri için 7.000 metrekare kapalı alan ve 9.000 metrekare açık alana sahip.

Hursan Lojistik depo organizasyonlarında kendi bilgi işlem ekibinin geliştirdiği programları kullanarak, değişken müşteri beklentilerine hızlı cevap verme esnekliği, farklı sektörlerden edinilen bilgi birikimiyle daha geniş yelpazede çözüm üretebilme becerisi ve sürekli gelişim olanakları sağlıyor.

ÇEVRE KİRLİLİĞİNE KARŞI BÜYÜK ÖZEN GÖSTERİYOR

Personeline, tedarikçilerine ve ziyaretçilerine emniyetli tesisler sunan Hursan Lojistik, işin tüm aşamalarında çalışanların sağlığını ve iş güvenliğini öncelikli olarak değerlendiriyor. Üst yönetimden en alt birime kadar tüm çalışanlarına çevreyle ilgili eğitimler vererek, ortak sorumluluk bilinciyle, çevreye duyarlı çalışmalarda aktif rol oynanmasını teşvik eden Hursan Lojistik, faaliyetleri sırasında meydana gelebilecek çevresel riskleri kaynağında tespit ederek, yasal mevzuatlara uygun olarak engellemek için çalışıyor.

Kaynak:Hizmetix
Gayrettepe Mahallesi, Barbaros Bulvarı Dr. Orhan Birman İş Merkezi No:149/6 Beşiktaş 34349 İstanbul
+90 212 663 08 85 | +90 530 960 84 24
+90 212 663 62 72
utikad@utikad.org.tr