Anasayfa / Sektörel / Sektör Haberleri / Üye Şirketlerden / CEVA, HAVA YOLU TAŞIMACILIĞINDA BİRİNCİ SEÇİLDİ

CEVA, HAVA YOLU TAŞIMACILIĞINDA BİRİNCİ SEÇİLDİ

CEVA, HAVA YOLU TAŞIMACILIĞINDA BİRİNCİ SEÇİLDİ25.12.2012

CEVA, Singapur’da gerçekleştirilen ‘’2012 Tedarik Zinciri Asya Logistics Ödülleri’’ töreninde ‘’Yılın Hava Yolu Taşımacısı” kategorisinde Dünya genelinde birinci seçildi.

 
Havayolu taşıma ağı ile güçlü ortaklıklar kurmayı ve bütün dünyada müşterilerinin lojistik ihtiyaçlarını daha iyi karşılamayı hedefleyen CEVA, Asya’nın önde gelen tedarik zinciri sektöründeki uzmanlardan oluşan heyet tarafından “Hava Yolu Yük Taşıyıcısı” kategorisinde lider seçildi.
 

Birincilik ödülünü CEVA Asya Pasifik’ten Sorumlu Başkanı Didier Channeveau alırken gerçekleştirdiği konuşmasında ‘’CEVA olarak son iki yılda ikinci kez “Hava Yolu Taşıyıcısı” seçilmekten onur duyuyoruz. Bu ödül, CEVA’nın Hava Yolu Taşımacılığı’ndaki yeteneklerinin bir göstergesidir. Bölgedeki müşterilerimize ve taşımacı ortaklarımıza değer yaratan üstün hizmet sunmaktan mutluyuz.’’ dedi.

“Tedarik Zinciri Asya Logistics Ödülleri”, sektörde mükemmelliğe yol açan innovasyonlar, en iyi uygulamalar ve öncü niteliğindeki çözümler için şirketleri takdir etmek amacıyla Asya Tedarik Zinciri (SCA) tarafından her yıl düzenleniyor.

 
 
Kaynak : tasimacilar.com
  


Gayrettepe Mahallesi, Barbaros Bulvarı Dr. Orhan Birman İş Merkezi No:149/6 Beşiktaş 34349 İstanbul
+90 212 663 08 85 | +90 530 960 84 24
+90 212 663 62 72
utikad@utikad.org.tr