Anasayfa / Sektörel / Sektör Haberleri / Üye Şirketlerden / YUG LOJİSTİK, 2013’TE ARAÇ FİLOSUNU GENİŞLETECEK

YUG LOJİSTİK, 2013’TE ARAÇ FİLOSUNU GENİŞLETECEK

YUG LOJİSTİK, 2013’TE ARAÇ FİLOSUNU GENİŞLETECEK20.11.2012

2007 yılından bu yana proje taşımacılığı ve uluslararası taşımacılık alanlarında hizmet veren Yug Lojistik, 2013 yılı için araç sayısını arttırmayı planlıyor. Daha fazla müşterilere ulaşıp hizmetlerinden yararlanmalarını sağlamayı planladıklarını söyleyen Yug Lojistik Genel Müdürü Filiz Hatipoğlu ile lojistik sektöründeki çalışmaları ve 2013 beklentileri üzerine bir söyleşi gerçekleştirdik.

Yug Lojistik 2012 yılında hangi projelere ağırlık verdi?

Yug Logisitcs 2007 yılında kuruldu. Türkiye’de yerleşik, hava, deniz ve karayolu taşımacılığında uzmanlaşmış, multimodal bir nakliye şirketi. Birçok ülkede (Nizh Yug Kimya-Türkiye, Tatex-Rusya Federasyonu ve Türkiye, Nizh Yug Co-İsviçre ve İtalya, Tatarstan Trade House-Türkiye, Rusya Federasyonu, NizhYug Foreign Trade-Bulgaristan) ticari ağı olan kurumsal bir grubun bir parçası olan Yug Logistics dünya çapında lojistik ve nakliye servisi vermekte. Proje taşımacılığını önemsiyoruz. Multimodal taşımacılık konusunda da önemli bir deneyime sahibiz. Volümü yüksek olan ürünlerin taşınmasında müşterilerimize çözümler üretiyoruz. Bizi avantajlı kılan unsurların başında da bu geliyor. Kara taşımacılığı, konteyner taşımacılığı, vagon taşımacılığı gibi alanlarda müşterilerimize hizmet veriyoruz.

Lojistik çözümlerde geniş bir hizmet yelpazesine sahipsiniz. Lojistik çözümlerde entegre yapıda olmanın avantajları nelerdir?

Yug Logistics entegre kara-deniz-demir yolu intermodal taşımacılık servislerini ithalat ve ihracat bazında başta Rusya Federasyonu, Türkiye, Orta Asya olmak üzere tüm dünyaya sunmakta. Takım ruhuna sahip ve profesyonel personelimizin deneyimleri sayesinde müşterilerimizin ihtiyacı olan danışmanlık ve taşımacılık hizmetlerini sağlıyoruz. 2012 yılı için mevcut taşımalarımız devam etmekte olup süreklilik sağlandı. Buna ek olarak KAMA lastik taşıma projesi eklendi ve ortalama ayda 10 -20 araç Rusya’dan ithalatı ile başlamış olup 2013 yılında volüm artışı ile yüklemleri planlanmaktayız. Ayriyeten Porföyümüz için yeni müşterilerimizi eklenmesi ile beraber, Rusya – Kazakistan kara ve deniz seferlerimiz artmıştır. Lojistik çözümlerde geniş bir hizmet yelpazesine sahibiz.

Müşteriye özel çözümleriniz nelerdir?

Taşıma volümlerimizin yüksek olmasından dolayı lojistik maliyet avantaj sağlıyor olup bu imkanı müşterilerimize yansıtıyoruz. Bu imkanlar proföyümüze yeni müşterilerin eklenmesine sebep vermekte. Bu da lojistik şirketi için vazgeçilmez bir imkan. Müşteriyi kazanmak sadece yeterli olmaz, vereceğiniz hizmet kalite sürekliliği ile ve lojistik maliyetlerini düşürecek alternatif çözümler üreterek müşteriyi memnun etmektir. Hizmet kalitesinin iyi olmasını sağlayan temel faktörlerden birisi iyi iletişim içerisinde olup, bilgiyi kısa sürede paylaşmaktır. Günümüz teknolojisinden müşterilerimizle iletişim sağlayarak kullanılan cep telefonları ile mesai saati dinlemeksizin bilgi alış verişlerini yapmaktayız.

Yılsonu hedef ve beklentilerinizi paylaşır mısınız? Yug Lojistik bu yıl ne kadarlık bir büyüme gerçekleştirecek? 2013 için projeleriniz nelerdir?

Lojistik hizmetin de operasyon sürecinden verilen bilgilerin doğru ve zamanında verilmesi çok önemli. Hiç bir müşteri istediği gibi giden düzeni bozup alternatif aramak ile risk taşımak istemez. Hedeflerimiz büyümeğe devam ediyor olup, 2013 yılı için araç sayısı arttırmayı planlıyoruz. Daha çok müşterilere ulaşıp hizmetlerimizden yararlanmalarını sağlamayı planlıyoruz.

Kaynak: Hizmetix

Gayrettepe Mahallesi, Barbaros Bulvarı Dr. Orhan Birman İş Merkezi No:149/6 Beşiktaş 34349 İstanbul
+90 212 663 08 85 | +90 530 960 84 24
+90 212 663 62 72
utikad@utikad.org.tr