Anasayfa / Sektörel / Sektör Haberleri / Üye Şirketlerden / KITA LOGISTICS: CEP TELEFONU LOJİSTİĞİNDE LİDER BİZİZ

KITA LOGISTICS: CEP TELEFONU LOJİSTİĞİNDE LİDER BİZİZ

KITA LOGISTICS: CEP TELEFONU LOJİSTİĞİNDE LİDER BİZİZ 07.11.2012

Apple, HTC, Motorola, Blackberry gibi markaların lojistiğini gerçekleştiren Kıta Logistics Genel Müdürü Emre Eldener, akıllı telefon pazarı taşıma ve lojistiğinde lider Türk firması olduklarını iddia etti.

Kurulduğu 1995 yılından beri çok sayıda alanda profesyonel nakliye hizmeti veren Kıta Logistics,  teknoloji sahasında da aktif. Elektronik nakliyesinde özellikle Uzakdoğu ülkelerinden lojistik hizmeti veren Kıta Logistics, akıllı cep telefonu taşıma ve lojistiğinde yılsonuna kadar yüzde 50’lik bir pazar payı hedefliyor.

Apple, HTC, Motorola, Blackberry gibi markaların lojistiğini gerçekleştiren tek yüzde yüz Türk sermayeli şirket olduklarına dikkat çeken Kıta Logistics Genel Müdürü Emre Eldener, bu markaları tercih eden iki kişiden birinin KITA’nın verdiği hizmet sayesinde “Alo” dediğinin altını çiziyor.

Uzakdoğunun yanı sıra dünyanın dört bir yanından siparişe göre malzeme getirdiklerini belirten Eldener, havayolu taşımacılığını tercih ettiklerini vurguluyor.  2012 yılı başından bu yana 750 bin adetin üzerinde akıllı telefonun KITA aracılığı ile Türkiye’ye taşındığını açıklayan Eldener, yıl sonuna kadar bu rakamın bir milyonu geçeceğini söylüyor.  KITA olarak sadece nakliye hizmeti ile sınırlı kalmadıklarını açıklayan Emre Eldener: “ İstanbul gümrüklerine bağlı A tipi merkez antrepomuzda telefonların IMEI’lerinin sisteme kaydedilmesi, Türkçe kullanma kılavuzu ve garanti belgelerinin paketlenmesi gibi ek hizmetler de veriyoruz. Uçak kargo ile gelen telefonları Türkiye’nin her yerine kendimize ait özel güvenlikli araçlarla taşıyoruz” diyor.

Kaynak:Lojistik Haber

Gayrettepe Mahallesi, Barbaros Bulvarı Dr. Orhan Birman İş Merkezi No:149/6 Beşiktaş 34349 İstanbul
+90 212 663 08 85 | +90 530 960 84 24
+90 212 663 62 72
utikad@utikad.org.tr