Anasayfa / Sektörel / Sektör Haberleri / Gümrük / HALKALI GÜMRÜĞÜ ÇATALCA’YA TAŞINIYOR

HALKALI GÜMRÜĞÜ ÇATALCA’YA TAŞINIYOR

HALKALI GÜMRÜĞÜ ÇATALCA’YA TAŞINIYOR13.08.2012

Gümrük ve Ticaret Bakanlığı Müsteşarı Ziya Altunyaldız, Halkalı Gümrüğünün Çatalca’ya taşıma konusunda gerekli protokollerin imzalandığını açıkladı.

İstanbul Gümrük Müşavirleri Derneği’nin düzenlediği iftara katılan Altunyaldız, gümrük camiasını “dış ticaretin elleri” olarak tanımladı. Altunyaldız, fiziki alanların düzeltilmesi dahil camianın iyi hizmet verebilmesi, iyi rehberlik yapabilmesi ve yarattığı değeri hem ülkesi hem hizmet ettiği kesim hem de kendisi için sindirebilmesine yönelik bir çaba içinde olduklarını belirtti.

2013’te yeni yerinde

Tüm saha süreçlerini tek model halinde yeni kurumsal kimlik çalışmasına uygun bir şekilde tamamlamaya çalıştıklarına dikkati çeken Altunyaldız şunları söyledi: “Fiziki alanları yap-işlet-devret modeliyle yapma konusundaki çabalarımız devam ediyor. İnşallah Halkalı’yı Çatalca’ya taşıma konusunda gerekli protokoller imzalandı ve zannediyorum birkaç ay içinde temel atmış oluruz ve önümüzdeki yıl yeni mekanımızda hep beraber hizmet veriyor oluruz. Bunun yanında Doğu ve Güneydoğu illerimizde 4 ayrı mekanı da yap-işlet-devret modeliyle hizmete sokacağız önümüzdeki yıl. Ayrıca önümüzdeki ay tüm personelimizin mesleğin ağırlığına ve gerektirdiği sorumluluğu uygun şekilde tasarlananı üniformalarını giydirmiş olacağız” diye konuştu.

Kaynak:Hürriyet
Gayrettepe Mahallesi, Barbaros Bulvarı Dr. Orhan Birman İş Merkezi No:149/6 Beşiktaş 34349 İstanbul
+90 212 663 08 85 | +90 530 960 84 24
+90 212 663 62 72
utikad@utikad.org.tr