Anasayfa / Sektörel / Sektör Haberleri / Üye Şirketlerden / ALIŞAN LOJİSTİK İLE INTERBULK GRUP İŞBİRLİĞİ YAPTI

ALIŞAN LOJİSTİK İLE INTERBULK GRUP İŞBİRLİĞİ YAPTI

ALIŞAN LOJİSTİK İLE INTERBULK GRUP İŞBİRLİĞİ YAPTI 09.08.2012

Global lojistik pazarının Hollanda merkezli sıvı ve kuru mal taşıma şirketi Interbulk Grup; Türkiye’de yerel zincir temsilcisi olarak Alışan Lojistik ile iş ortaklığına imza attı.

Türkiye’de yerel zincir temsilcisi ve iş ortağı olarak Alışan Lojistik ile bir anlaşmaya imza atan Interbulk Grup; dünyanın hemen her yerindeki ofisleri sayesinde kombine (intermodal ) taşımacılık konusunda çok geniş bir hizmet veriyor. 20 bine yakın konteyner ve tankı ile büyük ve yaratıcı lojistik şirketlerinden bir tanesi olan Interbulk; tank konteyner sayısıyla dünyanın en büyük üçüncü şirketi özelliğinde olduğu öne sürülüyor ve polimer taşımacılığında ise Avrupa’nın en büyük konteyner filosuna sahip bulunduğu kaydediliyor.

Önde gelen ürün grupları tehlikeli kimyasallar, polimerler, mineraller, şeker, nişasta olan Interbulk Grup; sıvı / katı dökme kimyasal ürün taşımacılığı ve katı dökme gıda taşımacılığı konusunda sürekli yenilikler üreten ve lojistik gelişime odaklanmış bir firma olup taşıma, depolama ve boşaltma gibi konularda da yeni bir dönemi başlatacak olan gelişmeleri kendi grup firmaları sayesinde yaratıyor.

Alışan'dan yapışan açıklamaya göre, küresel pazarlarda faaliyet gösteren bir dünya markası olmak için müşterilerine çözüm odaklı, kaliteli ve farklılık yaratan hizmetler sunan Alışan Lojistik; uluslararası taşımacılık ve lojistik hizmetleri konusunda sektöründe her zaman öncü çalışmalar gerçekleştiriyor. Bu kapsamda Alışan Lojistik’in; Interbulk Grup ile gerçekleştirdiği büyük iş ortaklığında da; sektörel başarılarının, inovatif yapısının, çevre dostu ve uygun maliyetli hızlı çözümler sunuyor olmasının büyük etkisi bulunuyor.

Alışan Lojistik

1985 yılında kurulan Alışan Lojistik, uzman kadrosu ile uluslararası lojistik hizmetleri konusunda sektöre yönelik talepler için farklı çözümler üretmektedir. Uluslararası taşımacılık, gümrükleme, gümrüklü ve gümrüksüz depolama, dökme sıvı (likit) ve toz kimyevi madde taşımacılığı, yurtiçi dağıtım şirketin faaliyet gösterdiği alanlardır. Alışan Lojistik’in kalite çalışmaları, 2000’li yılların başında Toplam Kalite şemsiyesi altında toplanmış ve sırasıyla; Kalite Yönetim Sistemi, Çevre Yönetim Sistemi, İş Sağlığı ve Güvenliği Yönetim Sistemi, EFQM Mükemmellik Modeli uygulamalarıyla geliştirildi.

Kaynak: Lojistik Haber 

Gayrettepe Mahallesi, Barbaros Bulvarı Dr. Orhan Birman İş Merkezi No:149/6 Beşiktaş 34349 İstanbul
+90 212 663 08 85 | +90 530 960 84 24
+90 212 663 62 72
utikad@utikad.org.tr