Anasayfa / Sektörel / Duyurular / / UTİKAD Üniversiteler Odak Grubu Staj Anketi

UTİKAD Üniversiteler Odak Grubu Staj Anketi

Sayı: 2022/259
Tarih: 13.05.2022
Sayın Üyemiz,

UTİKAD Üniversiteler Odak Grubu, "Geleceğin Lojistik Profesyonelleri" olan bugünün öğrencilerini üyelerimiz ile çeşitli platformlarda bir araya getirerek karşılıklı fayda yaratacak ve lojistik sektörünün geleceğine katkı sağlayacak projeler geliştirmeyi hedeflemektedir.

Staj yapan öğrenciler okulda edindikleri teorik bilgileri iş hayatında uygulama, profesyonel iş ortamlarını gözlemleyerek tecrübe edinme ve kendi yetkinliklerinin farkına varma imkânı edinmektedir.

UTİKAD Geleceğin Lojistik Profesyonelleri Projesi, üyelerimiz ile üniversitelerin lojistik, ulaştırma, denizcilik ve ilgili bölümlerinde okuyan staj yapmak isteyen öğrencilerle üyelerimizi buluşturmayı hedeflemektedir.

Projemiz kapsamında, üyelerimizin staj taleplerinin ve ihtiyaçlarının doğru tespit edilebilmesi için bir anket çalışması başlatılmıştır. Elde edinilen bilgiler sonucunda stajyer ihtiyacı olan üyelerimizin ilgili departmanları ile üniversitelerin iletişimi sağlanacaktır.

Daha sonraki temasların en verimli şekilde gerçekleşmesi açısından stajyer alımı ile ilgilenen kişilerin iletişim detaylarının paylaşılması önem arz etmektedir.

Söz konusu anket formunu ekte bilgilerinize sunar, işlerinizde başarılar dileriz.
UTİKAD
ULUSLARARASI TAŞIMACILIK VE
LOJİSTİK HİZMET ÜRETENLERİ DERNEĞİ



Alperen GÜLER
Genel Müdür
Gayrettepe Mahallesi, Barbaros Bulvarı Dr. Orhan Birman İş Merkezi No:149/6 Beşiktaş 34349 İstanbul
+90 212 663 08 85 | +90 530 960 84 24
+90 212 663 62 72
utikad@utikad.org.tr