Sayın Üyemiz,
T.C. İstanbul Valiliği Atatürk Havalimanı Mülki İdare Amirliği tarafından "Sokağa Çıkma Kısıtlaması" konulu bir duyuru yapılmıştır.
Yapılan duyuruda sokağa çıkma kısıtlaması kapsamında kamu hizmetlerinin sürdürülmesi amacıyla Atatürk Havalimanı'nda çalışan, Havalimanı Daimi Kartı'na sahip personel ve havalimanı müstecir/tedarikçilerinin sokağa çıkma yasağının geçerli olduğu 8-9-10 Mayıs 2020 tarihleri arasında servis araçları veya özel araçları ile görev yerlerine gidiş-geliş yapmalarının uygun görüldüğü bildirilmiştir.
Ayrıca lojistik sektörüne sağlanan muafiyetler kapsamında sürücülerin ve diğer personelin firmalarından temin edecekleri Görev Belgesi ile SGK kayıtlarını yanlarında bulundurmaları, firmanın antetli kağıdına hazırlanacak Görev Belgesi'nde personelin kimlik bilgilerinin ve firmadaki görevinin belirtilmesi gerekmektedir.
Söz konusu duyuruyu ekte bilgilerinize sunar, işlerinizde başarılar dileriz.
UTİKAD
ULUSLARARASI TAŞIMACILIK VE
LOJİSTİK HİZMET ÜRETENLERİ DERNEĞİ
Cavit UĞUR
Genel Müdür