Anasayfa / Sektörel / Duyurular / Genel / Uluslararası Genç Forwarder Yarışması 2021

Uluslararası Genç Forwarder Yarışması 2021

Sayı: 2020/704
Tarih: 05.10.2020
Sayın Üyemiz,

FIATA ile TT Club iş birliğiyle düzenlenen ve uluslararası lojistik sektörünün en saygın etkinlikleri arasında sayılan "Uluslararası Genç Forwarder Yarışması" için başvurular başlamıştır.

Taşımacılık ve lojistik sektöründe tercihen en az 2 yıl deneyimli, 18 - 32 yaş arasında tüm genç forwarderlara açık olan yarışmada, ülkemiz adına başvuracak adayların değerlendirmeleri UTİKAD tarafından yapılacak olup seçilen en başarılı proje Türkiye adayı olarak FIATA'ya bildirilecek ve değerlendirmeler sonucu önce bölgesel birinciler daha sonra ise uluslararası birinci belirlenecektir.

Bölge Birincileri aşağıdaki ödülleri kazanacaktır:
  • Bölgesel Birincilik Sertifikası
  • FIATA Dünya Kongresi'ne Katılım
  • 1 Yıl Boyunca International Transport Journal Aboneliği
Uluslararası Genç Forwarder Yarışması 2021 Yılı Birincisi aşağıdaki ödülleri kazanacaktır:
  • Uluslararası Birincilik Sertifikası
  • TT Club Bölge Ofislerinden Birinde (Londra, Hong Kong, New Jersey) Düzenlenecek Bir Haftalık Uygulama Eğitimi
  • TT Club Londra Merkez Ofisinde Bir Haftalık Akademik Eğitim
Üye firmalarımızda faaliyet gösteren genç forwarderlar arasından seçilecek Türkiye adayına UTİKAD tarafından 1,000 TL değerinde para ödülü verilecektir.

Uluslararası Genç Forwarder Yarışması katılımcıları için proje konu rehberi duyuru ekinde yer almakta olup yarışmaya katılmak isteyen adayların aday bilgi formu ve proje konularını en geç 27 Kasım 2020 Cuma günü mesai bitimine kadar uzman@utikad.org.tr adresine iletmeleri gerekmektedir.

Önceki yıllarda ödülü kazanan projelere http://fiata.com/learning/yiffy-award/dissertations.html internet adresinden ulaşılabilmektedir.

Tüm genç lojistikçilerimizi, uluslararası taşımacılık ve lojistik dünyasına geleceğin yükselen genç yıldızlarını kazandıran Uluslararası Genç Forwarder Yarışması'na sektörümüzü ve ülkemizi temsil etmek üzere katılmaya davet eder, üye firma yöneticilerimizden gençlerimizi bu yönde teşvik etmelerini rica ederiz.
UTİKAD
ULUSLARARASI TAŞIMACILIK VE
LOJİSTİK HİZMET ÜRETENLERİ DERNEĞİ



Alperen GÜLER
Genel Müdür
Gayrettepe Mahallesi, Barbaros Bulvarı Dr. Orhan Birman İş Merkezi No:149/6 Beşiktaş 34349 İstanbul
+90 212 663 08 85 | +90 530 960 84 24
+90 212 663 62 72
utikad@utikad.org.tr