Anasayfa / Sektörel / Duyurular / / İzmir Deprem Yardımı - İhtiyaç Listesi

İzmir Deprem Yardımı - İhtiyaç Listesi

Sayı: 2020/715
Tarih: 02.11.2020
Sayın Üyemiz,

30 Ekim 2020 tarihinde İzmir'de meydana gelen deprem dolayısıyla zor durumda kalan vatandaşlarımız için UTİKAD üyeleri arasında yardım kampanyası başlatılmıştır.

İzmir - Bayraklı Belediyesi ile iletişim kurulmuş ve ihtiyaç duyulan malzemelerin listesi belediyeden alınmıştır. Belediye kriz masası yetkilileri tarafından özellikle barınma ihtiyacı daha net belirlendikçe ihtiyaçların güncelleneceği bildirilmiş ancak şu an itibarıyla aşağıda belirtilen malzemeler dışında gıda gibi diğer yardım malzemelerinin gönderilmemesi istenmiştir. Ayrıca gönderilecek yardımın ilk etapta belirli bir miktarda gönderilmesi, ihtiyaç duydukça ilave malzeme gönderilmesinin, malzemelerin depolanabilmesi ve sağlıklı bir şekilde dağıtımının yapılabilmesi için önemli olduğu vurgulanmıştır. Bu doğrultuda ilk etapta bu hafta sonuna doğru gönderilmek üzere en fazla bir TIR dolusu yardım malzemesi toplanması planlanmaktadır.

İzmir - Bayraklı Belediyesi'ne gönderilmek üzere sadece aşağıda belirtilen ihtiyaç malzemelerinin Kıta Depolama ve Dağıtım Hizmetleri A.Ş.'ye ait depoya, Depo Şefi Ali İhsan Çağlar'a "UTİKAD İzmir Yardım Malzemesi" getirildiği bilgisi verilerek teslim edilmesi gerekmektedir. Toplanan ihtiyaç malzemeleri UTİKAD üyesi bir firmamız tarafından karayoluyla Bayraklı Belediyesi'ne teslim edilecek olup yardım malzemeleri 5 Kasım 2020 Perşembe akşamına kadar aşağıda adresi belirtilen depoya gönderilmelidir.

Ancak toplanacak yardım malzemelerinin ilk etapta ihtiyaç duyulan miktarı aşmaması için yardım göndermeyi planlayan üyelerimizin gönderecekleri malzemeleri ve miktarlarını önceden utikad@utikad.org.tr adresine bildirmeleri rica olunur.

İHTİYAÇ LİSTESİ
  • Battaniye
  • Mont / Kazak / Çorap / İç Çamaşırı
  • Seyyar Soba
  • Uyku Tulumu
  • Maske
  • Dezenfektan Malzemesi
Kıta Depolama ve Dağıtım Hizmetleri A.Ş. (Depo Şefi Ali İhsan Çağlar) 
Adres: Ömerli Mah. Murathan Cad. No:5 Hadımköy / İstanbul
Tel: 0212 410 41 41

Başta İzmir'deki üyelerimiz ve aileleri olmak üzere tüm vatandaşlarımıza geçmiş olsun dileklerimizi sunar, kaybettiğimiz vatandaşlarımıza rahmet dileriz.
UTİKAD
ULUSLARARASI TAŞIMACILIK VE
LOJİSTİK HİZMET ÜRETENLERİ DERNEĞİ



Alperen GÜLER
Genel Müdür
Gayrettepe Mahallesi, Barbaros Bulvarı Dr. Orhan Birman İş Merkezi No:149/6 Beşiktaş 34349 İstanbul
+90 212 663 08 85 | +90 530 960 84 24
+90 212 663 62 72
utikad@utikad.org.tr