Anasayfa / Sektörel / Duyurular / / UTİKAD Üyelerine Özel İndirimli Easylogi Lojistik Platformu

UTİKAD Üyelerine Özel İndirimli Easylogi Lojistik Platformu

Sayı: 2023/756
Tarih: 02.11.2023
Sayın Üyemiz,

UTİKAD üyeleri için Easylogi Lojistik Platformu ile iş birliği gerçekleştirilmiştir.

Easylogi Lojistik Platformu, uluslararası taşıma, depo-antrepo, gümrükleme ve taşıma sigortasına ihtiyaç duyan dış ticaret firmaları sisteme kayıt olduğu ve sistem kaydından sonra belirtilen hizmet alanlarında bulunan ekranlara talebin girildiği bir pazaryeridir.

Easylogi pazaryerinde hizmet talebini alan ilgili tedarikçiler söz konusu hizmeti fiyatlandırdığı gibi yine sistem üzerinden fiyat tekliflerini sunmaktadır. Kullanıcı; firma verilen teklifleri, firmaların özellikleri göz önünde bulundurarak değerlendirir ve tekliflerden birini kabul ettiğini gösteren onay işlemini gerçekleştiririr. Sistem, kullanıcı firmanın verilen teklifi onayladığını tedarikçi firmaya yine hem ekran üzerinden hem de e-posta yoluyla bildirmektedir. Tedarikçi firma platform komisyon ücretini ödedikten sonra kullanıcı ile tedarikçiyi tanıştırma işlemini başlatmaktadır.

Easylogi, sadece güvenilir tedarikçileri sisteme kaydetmektedir. Bunun için standardizasyon belgeleri, yetki belgeleri ve sicil araştırmaları gibi belirli kriterler geliştirmiştir. Easylogi, dünyanın her yerinde lojistik operasyonlar yapan tedarikçi firmaların da iş bulmasını ve işini geliştirmesine yardımcı olmak için kurgulanmış bir platformdur. Tedarikçiler, kullanıcılardan alacağı talebe uygun olarak, lojistik operasyonunu genişletebilir hatta farklılaştırabilir. Ayrıca rekabetçi fiyatlar sunabilmek için performans ölçümleri yapabilmektedir.

Easylogi Lojistik Platformu bu iş birliği kapsamında UTİKAD üyelerine 6 ay boyunca ücretsizdir.

Söz konusu iş birliği hakkında daha detaylı bilgi almak için UTİKAD üyesi olduğunuzu belirterek Easylogi ile iletişime geçebilirsiniz.

İletişim Bilgileri:
Easylogi Lojistik Platformu
Yücel Karadiş
E-Posta: yucel@consulturkglobal.com
Web Sitesi: www.easylogi.com

Bilgilerinize sunar, işlerinizde başarılar dileriz.
UTİKAD
ULUSLARARASI TAŞIMACILIK VE
LOJİSTİK HİZMET ÜRETENLERİ DERNEĞİ



Alperen GÜLER
Genel Müdür
Gayrettepe Mahallesi, Barbaros Bulvarı Dr. Orhan Birman İş Merkezi No:149/6 Beşiktaş 34349 İstanbul
+90 212 663 08 85 | +90 530 960 84 24
+90 212 663 62 72
utikad@utikad.org.tr