Anasayfa / Sektörel / Duyurular / Genel / UTİKAD'ın Yeni Üyeleri

UTİKAD'ın Yeni Üyeleri

Sayı: 2022/xxxx
Tarih: 27.07.2022
Sayın Üyemiz,

Türk lojistik ve taşımacılık sektörünün referans noktası olarak Türkiye'de ve uluslararası alanda kara, hava, deniz, demiryolu ve kombine taşımacılığın yanı sıra liman işletmeciliği, antrepo ve depo hizmetleri, hızlı kargo ve paket taşımacılığı, gümrük müşavirliği faaliyetlerinde bulunan ve lojistik hizmet üreten firmaları bir araya getiren UTİKAD yeni üyeleriyle büyümeye devam etmektedir.

2022 yılı Ağustos ayı itibarıyla aramıza katılan 5 yeni üyemizi aşağıda bilgilerinize sunarız.

Ağustos 2022 Yeni Üyeler:

UTİKAD, üyeleri ile birlikte sektöre katkı sağlamak amacıyla sektör sorunlarına yönelik çözüm önerilerini ilgili Bakanlıklar, kamu kurumları ve diğer sivil toplum kuruluşlarıyla paylaşmaktadır. Bu üst düzey görüşmelerde sektöre fayda sağlayacak dönüşler alınmakta ve böylece üyelerin faaliyetlerini daha iyi koşullarda yürütebilmesi sağlanmaktadır.

UTİKAD, üyelerinin sürdürülebilir bir geleceğe hazırlanması için etkinlikler düzenlemekte, ayrıca lojistik sektöründeki gelişimin en önemli unsurlarından biri olan lojistik eğitimi çerçevesinde mesleki eğitim seminerleri gerçekleştirmektedir.

UTİKAD, siz değerli üyelerinin desteğiyle lojistik sektörünü daima bir adım ileriye taşımaya ve Türk lojistik sektörünü ulusal ve uluslararası kurumlar nezdinde temsil etmeye devam edecektir.

Aramıza yeni katılan üyelerimize hoşgeldiniz der, tüm üyelerimize UTİKAD'a olan katkıları ve destekleri için teşekkürlerimizi sunarız.
UTİKAD
ULUSLARARASI TAŞIMACILIK VE
LOJİSTİK HİZMET ÜRETENLERİ DERNEĞİ



Alperen GÜLER
Genel Müdür
Gayrettepe Mahallesi, Barbaros Bulvarı Dr. Orhan Birman İş Merkezi No:149/6 Beşiktaş 34349 İstanbul
+90 212 663 08 85 | +90 530 960 84 24
+90 212 663 62 72
utikad@utikad.org.tr