Anasayfa / Medya Merkezi / Basın Bültenleri / UTİKAD'ın Cumhurbaşkanlığı Nezdindeki Girişimi Sonuç Verdi

UTİKAD'ın Cumhurbaşkanlığı Nezdindeki Girişimi Sonuç Verdi

29.09.2018
Sayın Basın Mensubu,

Uluslararası Taşımacılık ve Lojistik Hizmet Üretenleri Derneği UTİKAD, lojistik gündeminde yer alan sorunları 15 Eylül 2018 tarihinde Dolmabahçe Ofisi'nde gerçekleşen toplantıda Cumhurbaşkanı Yardımcısı Fuat Oktay'a aktardı.

UTİKAD Yönetim Kurulu Başkanı Emre Eldener, Yönetim Kurulu Üyesi Rıdvan Haliloğlu, Genel Müdür Cavit Uğur ve UTİKAD üyelerinden oluşan heyetin gündeminde Kapıkule sınır geçişlerindeki beklemeler, transit yükler, antrepolara konacak eşyalar için ek teminat istenmesi ve lojistik sektörünün başlıca konuları yer aldı.

Görüşmeyi takip eden hafta içinde gümrük idaresi tarafından hazırlanan antrepolarda istenen ilave teminatların iptal edilmesi ve götürü teminat sistemine geri dönülmesine yönelik yönetmelik değişikliği sektörün görüşüne sunuldu.

Konuyla ilgili ayrıntılı basın bültenini ve görselleri ekte bilgilerinize ve değerlendirmenize sunarız.
Gayrettepe Mahallesi, Barbaros Bulvarı Dr. Orhan Birman İş Merkezi No:149/6 Beşiktaş 34349 İstanbul
+90 212 663 08 85 | +90 530 960 84 24
utikad@utikad.org.tr