Anasayfa / Sektörel / Sektör Haberleri / Üye Şirketlerden / HASBRO’NUN GÜMRÜKLÜ DEPOLAMA HİZMETİNİ ICL YÖNETECEK

HASBRO’NUN GÜMRÜKLÜ DEPOLAMA HİZMETİNİ ICL YÖNETECEK

HASBRO’NUN GÜMRÜKLÜ DEPOLAMA HİZMETİNİ ICL YÖNETECEK 03.07.2012

Netlog Lojistik Grubu şirketlerinden İntercombi (ICL), dünya oyuncak devi Hasbro’ya gümrüklü antrepo hizmeti verecek. Ayrıca, gerekli kontrolleri yapıp ürünlerin teslimatlarını da gerçekleştirecek.

Netlog Lojistik Grubu şirketlerinden İntercombi Taşımacılık ve Lojistik (ICL), hizmet verdiği dünya markalarına bir yenisini daha ekledi.  ICL ve Hasbro arasında gerçekleşen anlaşma neticesinde, Tabu, Jenga, Spider-Man, Star Wars, Play-Doh gibi birçok Hasbro ürünü ICL yönetimindeki antrepolarda depolanacak.  Antrepolarında Hasbro ürünlerini millileşinceye kadar muhafaza edecek olan ICL, ürünleri gerekli gümrük kanunlarına göre tahliye edip, müşteri taleplerine göre stoklayacak. Sonrasında gümrük işlemleri tamamlanıp, gerekli kontroller yapıldıktan sonra ürünlerin teslimatlarını gerçekleştirecek.
 

ICL, müşterilerine antrepo hizmeti sunuyor


Müşterilerine kusursuz antrepo hizmeti sunan ICL, gerekli yasal izinlerin alınmasında, uygulanmasında prosedür kaynaklı zaman kayıplarının önüne geçilmesini sağlıyor. Antrepo içerisinde müşterilerin taleplerine istinaden; her türlü elleçleme, etiketleme, koli veya palet azaltma ve/veya çoğaltma, özel ambalajlama gibi katma değerli hizmetlerin verilmesi ve bu operasyonlar için ilgili gümrüklerden yasal izinlerin alınması işlemlerini yapıyor. Ayrıca ICL, Ambarlı Gümrüğü’ne bağlı antreposunda 4 adet ısı kontrollü odalarıyla değişik sıcaklıklar da ürün stoklaması yapabiliyor.


ICL, Ambarlı, Halkalı, Erenköy ve Gebze Gümrüklerine bağlı antrepolarında (tabii ve soğuk/donuk ortamlarda) gümrüklü depolama hizmetlerinin dışında ayrıca; tekstil lojistik hizmetleri, arşiv lojistik hizmetleri; antrepo operasyonları ile entegre şekilde serbest depolama hizmetleri de veriyor.
 

İntercombi (ICL)
 
Netlog Lojistik Grubu’nun uluslararası taşımacılık ve lojistik şirketi olan İntercombi (ICL) , 2003 senesinde kuruldu. Firma uluslararası entegre kara, hava ve deniz yolu taşıma ve lojistik çözümleriyle öne çıkmakta.  İntercombi (ICL), tekstil ve teknoloji gibi hizmet ürettiği sektörler için geliştirdiği üstün çözümlerle biliniyor. Türkiye genelinde 5 deposu bulunan ICL, Türkiye’nin en büyük 3 tekstil lojistik firmasından da biri. 120 dünya markasına lojistik destek veren ICL, aynı zamanda dünyanın ikinci büyük teknoloji üreticisi Flextronics firmasının da Türkiye'deki iş ortağı.
 
Kaynak:Lojistik Haber
Gayrettepe Mahallesi, Barbaros Bulvarı Dr. Orhan Birman İş Merkezi No:149/6 Beşiktaş 34349 İstanbul
+90 212 663 08 85 | +90 530 960 84 24
+90 212 663 62 72
utikad@utikad.org.tr