Anasayfa / Sektörel / Sektör Haberleri / Üye Şirketlerden / YURTİÇİ, ENTEGRE HİZMETİYLE FARKLILIĞINI ORTAYA KOYUYOR

YURTİÇİ, ENTEGRE HİZMETİYLE FARKLILIĞINI ORTAYA KOYUYOR

YURTİÇİ, ENTEGRE HİZMETİYLE FARKLILIĞINI ORTAYA KOYUYOR 26.06.2012

Yurtiçi Lojistik Genel Müdürü Murat İnce, “Otomotiv sektöründeki müşterilerimizin ve müşterilerimizin bayilerinin ihtiyaçları doğrultusunda özel olarak geliştirdiğimiz IT yazılımlarımız aracılığı ile sunmuş olduğumuz depolama ve taşımacılık hizmetlerimizdeki süreçlerin her adımının online ve real time raporlanabilmesini sağlıyoruz” diye konuştu.

 
Yurtiçi Lojistik, otomotiv endüstrisinin lojistik ihtiyaçlarını ne şekilde karşılıyor? Bu alandaki yapılanmanızı ve hizmetlerinizi öğrenebilir miyiz?
 
 
Otomotiv sektörünün hızlı talep yaratan yapısı gereği anında çözüm üretme, birbirinden farklı birden fazla taşıma modunun kullanılması, geç vakitte depolardan teslim alınan ürünlerin erken saatlerde varış noktasına teslimatı en önemli noktaları. Ayrıca ürünlerin kolay hasarlanabilir nitelikleri ve vidadan TIR kabinine kadar değişen boyutları nedeniyle nakliyenin ve depolamanın büyük özen gerektirmesi sektörü diğerlerinden ayıran bazı unsurlardır. Depo operasyonlarına, kara ve havayolu ile taşımaya hakim personellerimiz, yükleme güvenliğine azami özen gösteren personelimiz, firmaların sistemleri ile entegre barkodlu depolama ve takip sistemimiz ile envanter yönetimini, mal giriş ve çıkışlarını minimum hata ile gerçekleştiriyor, çapraz sevkiyatların, hasarların ve geç teslimatların önüne geçebiliyoruz.
 
 
Bunun yanı sıra otomotiv sektöründeki müşterilerimizin ve müşterilerimizin bayilerinin ihtiyaçları doğrultusunda özel olarak geliştirdiğimiz IT yazılımlarımız aracılığı ile sunmuş olduğumuz depolama ve taşımacılık hizmetlerimizdeki süreçlerin her adımının online ve real time raporlanabilmesini sağlıyoruz.
 
 
Türkiye, otomotiv ana ve yan sanayilerinin ihtiyaç duyduğu lojistik hizmetlerde diğer ülkelerle rekabet edebilmek için nasıl bir yol izlemeli? Yurtiçi Lojistik müşterilerine sunduğu hizmetlerde nasıl bir farkındalık yaratıyor?
 
 
Dünya piyasalarında son yıllarda özellikle kaliteyi ucuza mal etme bilinci ortaya çıktı. Müşteri taleplerinin kısa sürede ve uygun maliyet ile karşılanması rekabetçi piyasanın gereklerinden biridir ve içinde bulunduğumuz dönemde özellikle önem kazandı. Bu gereği yerine getiremeyen ticari işletmeler yavaş yavaş piyasadan ya silinecek ya da ortama uyum sağlayacak. Bu nedenle düşük maliyetli, yüksek verimliliğe sahip ve müşteri ihtiyaçlarına göre esnek şekillenebilen ve memnuniyet sağlayabilen firmaların kalıcı olacağına inanıyoruz.
 
 
Yurtiçi Lojistik bu paralelde geçtiğimiz sene CRM sistemi ve paletli parsiyel taşıması gibi iki önemli projeyi devreye aldı.
 
 
CRM sistemimiz ile müşterilerden gelen feedbackleri sistem üzerinden kısa sürede görebiliyor ve hızlı bir şekilde çözümlüyor ve raporluyoruz. Paletli parsiyel taşımalarımızı ise 30 hatta rekabetçi fiyatlar ve 24 ile 48 saat içerisinde teslimat garantisi ile gerçekleştiriyoruz. Bunun gibi yeni projelerimize önümüzdeki yıllarda da devam etmeyi amaçlıyoruz.
 
 
Kaynak:Hizmetix
Gayrettepe Mahallesi, Barbaros Bulvarı Dr. Orhan Birman İş Merkezi No:149/6 Beşiktaş 34349 İstanbul
+90 212 663 08 85 | +90 530 960 84 24
+90 212 663 62 72
utikad@utikad.org.tr