Anasayfa / Sektörel / Sektör Haberleri / Eğitim ve Etkinlikler / KOCAELİ’DE SANAYİ ULAŞIMI MASAYA YATIRILDI

KOCAELİ’DE SANAYİ ULAŞIMI MASAYA YATIRILDI

KOCAELİ’DE SANAYİ ULAŞIMI MASAYA YATIRILDI02.04.2012

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi geleceğin endüstri ve lojistik ulaşımını etkileyen faktörlerin incelendiği bir toplantı gerçekleştirdi.

Toplantıda endüstri ve lojistik ulaşımının altyapı sorunları belirlenerek, akıcı bir ulaşım için ne tür stratejik kararlar alınması gerektiği üzerinde duruldu. Çalışma kapsamında kurumlarla anket yapılarak değerlendirilmek üzere veriler toplandı.

Toplantıya Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreteri Ersin Yazıcı, Genel Sekreter Yardımcıları Dr. Tahir Büyükakın ve Ercan Yazıcı, Genel Koordinatör Adnan Bilgiç, Ulaşım Dairesi Başkanı Abdulmuttalip Demirel ile İmar ve Şehircilik Dairesi Başkanı Gökmen Mengüç, Atilla Yıldıztekin ve sektörlerin temsilcileri katıldı. Lojistik Etüdü ve Stratejik Planlama, Taşımacılık ve Lojistik sektörüne yönelik Uluslararası, AB ve Ulusal stratejiler ve Kocaeli yerel stratejileri ile ilgili sunum yapıldı.

 
Ulaşım her yönüyle ele alındı

Toplantıda Kocaeli Bölgesi’nin lojistik konusunda değerlendirilecek güçlü, zayıf yönlerini ile fırsatları ve önündeki tehditler ele alındı. Ayrıca yapılan çalışmaların analizi; uluslararası ve ulusal stratejiler görüşüldü. Önümüzdeki günlerde Kocaeli özelinde alınan stratejik kararlar ve bu stratejiler üzerinde yapılması gereken işlere karar verilmesi amacıyla ‘Kocaeli Strateji Sıralama ve Uygulama Planları Toplantısı’ yapılması planlanıyor.

Kaynak:Taşımacılar
Gayrettepe Mahallesi, Barbaros Bulvarı Dr. Orhan Birman İş Merkezi No:149/6 Beşiktaş 34349 İstanbul
+90 212 663 08 85 | +90 530 960 84 24
+90 212 663 62 72
utikad@utikad.org.tr