Anasayfa / Sektörel / Sektör Haberleri / Üye Şirketlerden / HURSAN’IN HİZMETTEKİ ÖNCELİĞİ; DAİMA EN İYİSİ

HURSAN’IN HİZMETTEKİ ÖNCELİĞİ; DAİMA EN İYİSİ

HURSAN’IN HİZMETTEKİ ÖNCELİĞİ; DAİMA EN İYİSİ14.03.2012

2009 yılından bu yana faaliyetlerini sürdüren Hursan Lojistik, müşteri memnuniyeti ilkesi ile çalışmalarını sürdürmeye devam ediyor. Hursan Lojistik Yönetim Kurulu Başkanı Enis Dilek, gün geçtikçe uzmanlaşan kadroları ve ekipmanlarıyla müşterilerine vermiş oldukları hizmetin en iyisini vermeye devam ettiklerini kaydetti.

Rekabetin uluslararası boyut kazanması, teknolojideki gelişim hızı ve dünyadaki kaynakların daha verimli kullanılması zorunluluğu hizmet sunumunu doğrudan etkileyen faktörlerden biri oldu. Günümüzde geleneksel hizmet sunumunun yerini müşteri memnuniyetinin aldığını belirten Hursan Lojistik Yönetim Kurulu Başkanı Enis Dilek, "Bunun sonucu olarak şirketler alıcıların talebine en yüksek seviyede cevap verecek ve tüm çalışanların memnuniyetini sağlayacak biçimde hizmet sunmalarına imkan veren, verimliliği arttırıcı kalite sistemlerini kurmayı ve geliştirmeyi ilke edindiler" diye konuştu. Dilek, Hursan olarak lojistik sektöründeki faaliyetleri ve sektördeki amaçlarıyla ilgili şunları söyledi: "Hursan olarak çalışanlarımızın mesleki gelişimini sağlayan, içinde bulunduğu toplumun değerlerine ve çevreye sahip çıkan, alıcıların taleplerine uygun olarak ilgili yasal koşullar, şartnameler ve sözleşmelere bağlı kalarak; zamanında, uygun fiyatlarla, güvenilir; talep edilen kalitede ve sürekli hizmet sağlamamıza imkan tanıyan kalite sistemini oluşturmak ve geliştirmek önceliklerimiz arasında yer alıyor."
Lojistik sektörünün gelecek vadeden sektörlerden biri olduğunu vurgulayan Dilek, "Lojistik sektörü geleceği olan bir sektör. Ancak yapısal anlamda bazı sorunların aşılması gerekiyor. Bu arada son dönemde eğitim alanında yapılan yatırımları göz ardı etmemek gerekiyor. 5-6 yıldan bu yana gerek devlet okullarında, gerek özel okullarda lojistik bölümlerinin oluşturulmasını oldukça yerinde buluyorum. Sektörde daha fazla eğitimli insana ihtiyaç var" dedi.
 
LİMAN HİZMETLERİNDE HIZLI VE ETKİLİ ÇÖZÜMLER
 
Hursan, yurt dışından gelen ürünlerin gümrükleme sürecinde depolamalarının yapılmasını ve transit ticaret yapılacak ürünlerin müşteri talepleri doğrultusunda siparişlerinin hazırlanarak sevk edilmesini sağlıyor.
 
Kaynak:Hizmetix
Gayrettepe Mahallesi, Barbaros Bulvarı Dr. Orhan Birman İş Merkezi No:149/6 Beşiktaş 34349 İstanbul
+90 212 663 08 85 | +90 530 960 84 24
+90 212 663 62 72
utikad@utikad.org.tr