Anasayfa / Sektörel / Sektör Haberleri / Üye Şirketlerden / ARKAS,KARADENİZ’DE ETKİNLİĞİNİ ARTIRMAYI HEDEFLİYOR

ARKAS,KARADENİZ’DE ETKİNLİĞİNİ ARTIRMAYI HEDEFLİYOR

ARKAS,KARADENİZ’DE ETKİNLİĞİNİ ARTIRMAYI HEDEFLİYOR05.03.2012

Gürcistan’da Arkas Georgia ile acentelik hizmeti veren Arkas, yeni kurduğu şirketi Arlogic Georgia LLC ile bölgede proje kargo taşımacılığı ve forwarding hizmeti sunacak.

Karadeniz ve Akdeniz’de 15 ülkede 34 ofisi bulunan Arkas, yurt içinde kurduğu armatörlük, centelik, liman işletmeciliği ve lojistik gibi birbiriyle entegre hizmet sistemini yurt dışındaki ofislerinde de oluşturmayı hedefliyor. Bu kapsamda hali hazırda acentelik ve armatörlük hizmeti verdiği ülkelere lojistik hizmetlerini de sunuyor.

 
Arlogic Georgia LLC, proje kargo taşımacılığı ve forwarding hizmetleri alanında Gürcistan,Kafkasya Bölgesi ve Hazar Denizi’ne komşu ülkelerin tüm lojistik ihtiyaçlarını karşılamak amacıyla kuruldu. Başkent Tiflis ve Poti’de iki ofisiyle faaliyet gösteren Arlogic Georgia, deneyimli ekibi ve Arkas’ın bölgedeki sinerjisi sayesinde Gürcistan, Azerbaycan, Kazakistan ve Türkmenistan’a güvenilir lojistik çözümleri sağlıyor.
Arlogic Georgia LLC, uygun navlun maliyetleri ve hızlı teslimat süresi ile çok yönlü taşıma alternatiflerini kullanarak bölge pazarındaki rekabet gücünü artırmayı hedefliyor.
 
Kaynak: Lojiport
Gayrettepe Mahallesi, Barbaros Bulvarı Dr. Orhan Birman İş Merkezi No:149/6 Beşiktaş 34349 İstanbul
+90 212 663 08 85 | +90 530 960 84 24
+90 212 663 62 72
utikad@utikad.org.tr