Anasayfa / Sektörel / Sektör Haberleri / Üye Şirketlerden / SERTRANSTAN MALLARA BÜYÜK ÖZVERİ

SERTRANSTAN MALLARA BÜYÜK ÖZVERİ

SERTRANSTAN MALLARA BÜYÜK ÖZVERİ25.10.2011

Sertrans Lojistik Genel Müdürü Nilgün Keleş, şirketinin en büyük malları en özel şekilde taşıdığını anlattı.

Avrupa’nın belli başlı ülkelerine beş günde garantili taşımacılık yaptıklarını anlatan Nilgün Keleş, day5done olarak adlandırılan bu hizmeti anlatıyor: “Day5done, tüm parsiyel yükler, yüksek maliyetlere katlanmak istemeyen ve mallarının karayolu üzerinden hızla ve süre garantili taşınmasını isteyen müşteri gurubu için yaratılmıştır.”

Standartlara uymayan araçlara standartlara uymayan çözümler getirdiklerini ifade eden Genel Müdür Keleş, özel taşıma için gerekli olan özel izinleri kendilerinin aldığını söyledi:

”Örneğin yurtdışı fuar taşımacılığı, büyük yapılarda kullanılan makinelerin, teçhizatın, büyük trafo ve kazan gibi malzemelerin taşınmasını, bu hizmet kapsamında Sertrans güvencesiyle gerçekleştirmekteyiz.”

Askılı taşımacılıkta iddialı olduklarını ifade eden Keleş, ihraç edilecek tekstilin son kontrollerinden özel olarak dizayn edilmiş kalite odalarına kadar her şeyi düşündüklerini vurguladı. Nilgün Keleş, Sertrans kalite departmanına işini bırakmak istemeyen müşterilerinin çalışanlarına da yer verdiklerini kaydetti:

“Ürünler, ütüleri bozulmadan, askılarda satış yapılacakları noktalara kadar ulaştırılmaktadır. 20 yıllık tekstil tecrübesi ile üretim noktalarından mağazalara direkt askılı taşımacılık da bir Sertrans hizmetidir.”

Avrupa’nın en büyük lojistik organizasyonuna üyeyiz

Avrupa’nın kargo koordinasyonu konusunda önemli bir işleve sahip System Alliance Europa’a üye olduklarını belirten Genel Müdür Keleş, “Bu sistem kendi bölgesel  partnerleri aracılığıyla, müşterilerine grupaj taşımacılık için bir Avrupa platformu sunmaktadır. Organizasyonel ve IT kılavuzlar; yüksek kalite standartlarını, şeffaf işlemleri ve sevkiyatların güvenli taşınmasını da garanti etmektedir. Sertrans Lojistik de güçlü altyapı sistemi ve kaliteli yaklaşımları ön planda tutan müşteri odaklı hizmet anlayışı ile Hellman, Heppner gibi dünya devlerinin dahil olduğu Avrupa'nın en büyük lojistik networkuna seçilmiştir” dedi.

Hem insana hem şirkete yatırımlar

Yeni yatırımlara devam ettiklerini dile getiren Sertrans Genel Müdürü, Hadımköy’de 36 bin metre karelik lojistik merkezi inşa ettiklerini belirtti. Nilgün Keleş, Hadımköy’deki ilk yatırımlarının bu olmadığını söyledi: “Şu an Hadımköy’de faal olan birer depo ve antrepo alanımız var. Ayrıca sanayinin gelişen bölgesi Gebze'de de 10 bin metre karelik kapalı depo  açılışımızı da pek yakında gerçekleştirmiş olacağız.”

Sertrans’ın yalnızca kendisini değil, aynı zamanda çalışanlarının da gelişmesi için uğraş verdiklerinin altını çizen Nilgün Keleş, şirket içi akademi kurduklarını da sözlerine ekledi:
“Bünyemizde oluşturduğumuz Sertrans Academy ile sürekli öğrenen şirket olma kimliğimizi pekiştirmeye devam ederek, insan kaynaklarına yatırım yapmaya devam edeceğiz. Evrensel modelleri temel alan akredite olmuş kuruluş çalışmalarımız, 2012 yılında daha da hızlanacaktır.”

Kaynak: Lojiport

Gayrettepe Mahallesi, Barbaros Bulvarı Dr. Orhan Birman İş Merkezi No:149/6 Beşiktaş 34349 İstanbul
+90 212 663 08 85 | +90 530 960 84 24
+90 212 663 62 72
utikad@utikad.org.tr