Anasayfa / Sektörel / Sektör Haberleri / Üye Şirketlerden / EKOL, TEDARİKÇİLERİYLE BULUŞTU

EKOL, TEDARİKÇİLERİYLE BULUŞTU

EKOL, TEDARİKÇİLERİYLE BULUŞTU03.06.2011

Ekol Lojistik, tedarikçileriyle bir araya gelerek; 2011 yılında gerçekleştireceği yatırımlarını ve büyüme planlarını paylaştı.

Toplantıda; Ekol’ün gerçekleştireceği büyük projelerin artıracağı iş hacmi dolayısıyla tedarik ihtiyacının çok hacimli olması ve bu nedenle de tüm tedarikçileriyle olan çalışmalarını yeniden planlaması gerektiği konuşuldu.

10:00 – 12:00 saatleri arasında Ekol’ün Sultanbeyli’deki Kardelen Tesisi’nin Beyazıt Eğitim Salonu’nda gerçekleştirilen toplantıya; Goodyear, Continental, Brigedstone, Pirelli, BP, Shell,Castrol, Mobil, Kadeniz Branda, Tatkap, Ulusoy, Mutlubaşlar, Ege Fren, Bay Filtre,  Daf Tırsan, Whürt, Mersal, Volvo gibi çok önemli 51 marka katıldı.

Ekol’ün toplantıya katılan tedarikçilerinden Goodyear’ın İstanbul Bölge Satış Müdürü Bahadır Akgün; Ekol ile çalışmaktan duydukları memnuniyeti dile getirerek; “Gerçekleşen organizasyon sayesinde uzun yıllardır müşterimiz olan Ekol’ü daha iyi tanıma fırsatı bulduk. Ayrıca 2011’in 2. yarıyılında Ekol’ün çalışma stratejisi anlamında önemli ipuçları bulduk ve bu bilgiler ilerleyen dönemde müşterimizle kuracağımız ilişkide çok önemli bir yer tutacak” dedi.
Toplantı sırasında konuşma yapan Ekol Ltd. Genel Müdürü Mehmet Özal tedarikçileriyle bir araya geldikleri toplantı için “Tekstilden, otomotive birçok büyük firmaya hizmet veren bir şirket olarak müşterilerimizi tanımanın, onların ihtiyaçlarından haberdar olmanın hizmet kalitemizi ne kadar arttırdığının bilincindeyiz. Bu doğrultuda biz de tedarikçilerimize yaptığımız sunumda onlara şirketimiz hakkında önemli bilgiler verdik, 2011 yılının 2. yarıyılında nasıl bir yol izleyeceğimizi anlattık. Eminim ki toplantıya katılan tedarikçilerimiz artık bizlere daha kaliteli hizmeti, daha rahatça sunabilecek” dedi.

Kaynak: Lojiport

Gayrettepe Mahallesi, Barbaros Bulvarı Dr. Orhan Birman İş Merkezi No:149/6 Beşiktaş 34349 İstanbul
+90 212 663 08 85 | +90 530 960 84 24
+90 212 663 62 72
utikad@utikad.org.tr