Anasayfa / Sektörel / Sektör Haberleri / Gündem / ULAŞTIRMA BAKANLIĞI MÜSTEŞARLARI KARSTA

ULAŞTIRMA BAKANLIĞI MÜSTEŞARLARI KARSTA

ULAŞTIRMA BAKANLIĞI MÜSTEŞARLARI KARSTA02.06.2011

Ulaştırma Bakanlığı müsteşar vekili ve müsteşar yardımcıları bakanlıklarının Kars'ta yaptığı yatırımların son durumunu görmek ve incelemelerde bulunmak üzere Kars'a geldi.

Ulaştırma Bakanlığı müsteşar vekili Talat Aydın, müsteşar yardımcıları Suat Aka ve Mustafa Fırat, uçakla Kars'a geldi. Müsteşarları havaalanında AK Parti milletvekili adayı Ahmet Arslan karşıladı. Heyet önce havaalanı terminal binası inşaat alanına geçerek burada yapılan çalışmaları yerinde gördü. Çalışmalar hakkında bilgi alan müsteşar vekili Talat Aydın, Kars'ın bu anlamda çok şanslı olduğunu belirtti. Aydın sırasıyla Karayolları Bölge Müdürlüğü, Lojistik Merkezi'nin yapılması için düşünülen araziyi ve Tiflis-Bakü-Kars Demiryolu çalışmalarının yapıldığı yerleri gezerek bilgi aldı. Müsteşar vekili Talat Aydın'a AK Parti milletvekili adayı Ahmet Arslan'da eşlik etti. Arslan, yapılan çalışmalar hakkında müsteşarları bilgilendirdi.

"KARS'IN PROJELERİNİN HEPSİ HAYATA GEÇİRİLECEK"

Ulaştırma Bakanlığı müsteşar vekili Talat Aydın, Kars'ın bütün projelerinin hayata geçirileceğinin altını çizdi. Aydın, "BTK Demiryolu, Çağrı merkezi, Lojistik Merkez, Digor-Aralık- Dilucu Demiryolu hattı, Havaalanı terminal Binası bunların hepsi hizmete girecek. Kars gelecekte Kafkasların ticaret merkezi olacak. Biz bugün buraya yapılan yatırımları yerinde görmek ve AK Parti milletvekili adayı DLH eski Genel Müdürü Ahmet Arslan'ı görmek ve hayırlı olsun demek için geldim. Zaten milletvekili adayınız bu
projelerde imzası olan birisi ben inanıyorum Kars geleceğin yıldızı parlayan illerinden birisi olacaktır" dedi.

Kars Valisi Ahmet Kara'yı makamında ziyaret eden heyet burada basın mensuplarına ziyaretleriyle ilgili bilgiler verdiler.

Kaynak: Ambar

Gayrettepe Mahallesi, Barbaros Bulvarı Dr. Orhan Birman İş Merkezi No:149/6 Beşiktaş 34349 İstanbul
+90 212 663 08 85 | +90 530 960 84 24
+90 212 663 62 72
utikad@utikad.org.tr