Anasayfa / Sektörel / Sektör Haberleri / Dünyadan / MAERSK’IN YENİ ŞİRKETİ : SEAGO LINE

MAERSK’IN YENİ ŞİRKETİ : SEAGO LINE

MAERSK’IN YENİ ŞİRKETİ : SEAGO LINE02.06.2011

Maersk Line tarafından, sadece Avrupa, Akdeniz, Karadeniz ve Kuzey Afrika pazarında faaliyet gösterecek ve bu bölgelerdeki müşterilerinin hizmetlerini geliştirmek için “Seago” adında yeni bir konteyner taşımacılığı hattı kurulmuştur.

Akdeniz, Avrupa ve kısa mesafeli deniz ticaretinde rekabetçi fiyatlarla müşterilerine esneklik sağlamak amacıyla kurulan bu yeni hat ile operasyonel faaliyetler, müşteri hizmetleri, dökümantasyon süreçleri hızlı bir şekilde gerçekleşecektir. Aynı zamanda  gemi operasyonları bu pazarda talep edildiği şekilde daha esnek ve değişime açık olacaktır.

Seago, tüm Akdeniz, Avrupa, Rusya ve Baltık bölgelerine servis verecektir.

Seago merkezi Kopenhag, Danimarka olacaktır.%100 AP Moller-Maersk grubu kuruluşu olarak kurulan şirket; Avrupa ve yukarıda sayılan bölgeler içindeki tüm gemi operasyonlarını, kısa deniz taşımalarına odaklanmasını sağlamak amacıyla merkezde koordine edecektir. Jakob Bomholt, Brezilya'nın eski Maersk Line Direktörü Seago Line CEO'su olarak atanmıştır.

Maersk Line ve Safmarine ülke organizasyonları bugüne kadar verdikleri servisleri ve hali hazırda yürüyen bütün anlaşmaları Seago Hattına aktaracaktır. Bu transfer ve işlerin aktarılma süreci başlamış , Haziran ve Temmuz ayları suresince de devam edecektir.

Gayrettepe Mahallesi, Barbaros Bulvarı Dr. Orhan Birman İş Merkezi No:149/6 Beşiktaş 34349 İstanbul
+90 212 663 08 85 | +90 530 960 84 24
+90 212 663 62 72
utikad@utikad.org.tr