Anasayfa / Sektörel / Sektör Haberleri / Havayolu / THYNİN HIRVATİSTAN UÇUŞLARINDA ARTIŞ

THYNİN HIRVATİSTAN UÇUŞLARINDA ARTIŞ

THYNİN HIRVATİSTAN UÇUŞLARINDA ARTIŞ17.05.2011

Türkiye ve dünyada öncü havayolu şirketlerinden olan Türk Hava Yolları ‘nın, son yıllarda uçuş rotalarında büyük bir artış yaşanıyor.

THY Hırvatistan ve çevresindeki uçuşlarını artırıyor

Türkiye ve dünyada öncü havayolu şirketlerinden olan Türk Hava Yolları‘nın, son yıllarda uçuş rotalarında büyük bir artış yaşanıyor.

THY; Hırvatistan, Bosna Hersek, Karadağ uçuşları ile dikkat çekerken haftanın hergünü Zagreb ‘e, haftada 3 kez Podgorica ‘ya, Saraybosna ‘ya ise haftanın iki günü 1 kez diğer günlerde 2 kez uçuyor.

Özellikle THY Zagreb uçuşları büyük ilgi görürken, yetkililer THY Dubrovnik seferlerine de yoğun ilgi olduğunu belirtiyorlar. Türklerden vize istemeyen Hırvatistan, Bosna Hersek, Karadağ uçuşlarında ileriki zamanlarda artışlar yaşanacağı düşünülüyor.

THY Hırvatistan uçuşlarına büyük ilgi

Son yıllarda Balkan ülkelerine duyulan büyük ilgiden dolayı başta Hırvatistan olmak üzere Bosna Hersek ve Karadağ’a uçuşlar arttırıldı. Tatillerini Hırvatistan ve çevresinde geçirmek isteyenlerin bu denli fazla olması ile birlikte diğer havayolu şirketlerininde bu bölgelere ağırlık vereceği düşünülüyor. Rekabet ortamı ile birlikte yolcuların daha uygun fiyatlara uçabileceği Hırvatistan, Bosna Hersek ve Karadağ gibi bölgeler, uzun yıllar önemli turistik destinasyonlar arasında olacak.

Kaynak: Ulasim Online

Gayrettepe Mahallesi, Barbaros Bulvarı Dr. Orhan Birman İş Merkezi No:149/6 Beşiktaş 34349 İstanbul
+90 212 663 08 85 | +90 530 960 84 24
+90 212 663 62 72
utikad@utikad.org.tr