Anasayfa / Sektörel / Sektör Haberleri / Üye Şirketlerden / SERTRANS’IN DA BAĞLI OLDUĞU AVRUPA KARGO AĞI BÜYÜYOR

SERTRANS’IN DA BAĞLI OLDUĞU AVRUPA KARGO AĞI BÜYÜYOR

SERTRANS’IN DA BAĞLI OLDUĞU AVRUPA KARGO AĞI BÜYÜYOR13.05.2011

System Alliance Europe (SAE) kargo networkü, Avrupa’nın önde gelen orta ölçekli lojistik hizmeti sağlayıcılarının yetkinliklerini birleştiriyor.
 
Sertrans Lojistik, System Alliance’ın Türkiye’deki tek bölgesel partneridir. Firma, SEA aracılığı ile müşterilerine grupaj taşımacılık için Avrupa’da 24 ayrı ülkede 50 ortak ve toplam 171 şube ile global bir lojistik platformu sunuyor.

Sertrans’tan yapılan yazılı açıklamaya göre, network 2010 yılının aynı çeyreği ile karşılaştırıldığında, 2011 yılının ilk çeyreğinde yüzde 17.8 daha fazla sevkiyat ve yüzde 18.7 daha fazla tonaj gerçekleştirdi. Yaklaşık 1.6 milyon tonluk bir toplam ağırlığa karşılık gelen, 3.1 milyondan daha fazla sevkiyat 2010 yılında network işbirliğinde gerçekleşti. Çoğunluğu günlük, tümü haftada birçok kez gidilen, 1.600’den fazla güzergah mevcut bulunuyor. Bu sayade Sertrans’ın müşterilerine, hem konsolidasyonu hem de frekansı sürekli artan bir network sunduğu bildirildi.
 
SAE ağı

System Alliance Europe’un ayırt edici özelliklerinden biri, performans derecesinin gelişimidir. İletim, yükleme veya statü kalitesi gibi önemli kalite kriterleri “Performans İndeksinin Derecesi”ni gösteriyor.

Sipariş alma ve lojistik modelleri için modüller kapsamlı şekilde genişletildi.
Katılımcı ortakların tümüne proaktif mesajlar, sadece sevkiyatçı düzeyinde değil aynı zamanda sipariş edilen parti düzeyinde ve sipariş toplama süresinde bile gönderilebiliyor. Merkezi hesaplama olanağı, müşteriye göre uyarlanabilen lojistik modelini tamamlıyor.
 
3 üye daha…

Türkiye’de Sertrans tarafından temsil edilen Avrupa kargo networkünün müşterilerine daha fazla işlevsellik sunduğu, üç Avrupa ülkesine daha açıldığı açıklandı.
 
Açıklamaya göre, Omega Transport International S.A., Atina ve Selanik’teki lokasyonlarıyla, Mayıs 2011 itibariyle Yunanistan’da System Alliance Europe’un partneri oldu. Danimarka ve Norveç ülkeleri ek lokasyonlar olarak 2011 yılı içerisinde networke dahil olacak.

System Alliance Europe’un kapsama alanı, Doğu Avrupa’daki ülkelere gelecek yıllarda sistematik olarak yayılacak. Amaç, tüm Avrupa ülkelerinde yer alıyor.

Kaynak: Lojistik Haber

Gayrettepe Mahallesi, Barbaros Bulvarı Dr. Orhan Birman İş Merkezi No:149/6 Beşiktaş 34349 İstanbul
+90 212 663 08 85 | +90 530 960 84 24
+90 212 663 62 72
utikad@utikad.org.tr