Anasayfa / Sektörel / Sektör Haberleri / Havayolu / SABİHA GÖKÇEN YİNE ÖVGÜYE DEĞER

SABİHA GÖKÇEN YİNE ÖVGÜYE DEĞER

SABİHA GÖKÇEN YİNE ÖVGÜYE DEĞER11.05.2011

Sabiha Gökçen Havalimanı,Avrupa Güzergâh Geliştirme Forumu’nda, Güney Avrupa kategorisinde, Geçen Yıl Olduğu Gibi Bu Yıl da “Highly Commended” (Yüksek Övgüye Değer) Ödülüne Layık Görüldü.

Dünyanın önde gelen havacılık organizasyonlarından olan Routes'un, havayollarının oylarıyla seçtiği geleneksel "Pazarlamada Mükemmelliyet Ödülleri" İtalya’nın Sardunya adasında düzenlenen gala gecesinde sahiplerini buldu. Geçtiğimiz yıl Akdeniz ve Güney Avrupa bölgesinde Yüksek Övgüye Değer ödülü kazanan İstanbul Sabiha Gökçen Uluslararası Havalimanı, bu yıl da yine aynı bölgede ‘Pazarlamada Mükemmelliyet’ kategorisinde "Yüksek Övgüye Değer" görüldü. İSG; bu ödülü Atina Havalimanı ile birlikte paylaşırken, aynı zamanda Routes'ta Türkiye'den ödül kazanan tek havalimanı oldu. İSG’nin yarıştığı kategoride İstanbul Atatürk ve Antalya havalimanları da yer alıyordu. Akdeniz ve Güney Avrupa bölgesinde büyük ödülü ise Barselona Havalimanı kazandı.

Ödül ile ilgili olarak görüşlerini aktaran İSG CEO’su Gökhan Buğday, “İstanbul Sabiha Gökçen Havalimanı’nın; sadece yolcu artış hızında değil pazarlama alanında yaptıklarıyla da Avrupa havayollarının ilgi odağı haline gelerek, üst üste iki yıl bu çok değerli ödüle layık görülmesi  bizim için gurur kaynağıdır. Hedefimiz aldığımız ve alacağımız ödüllere layık bir şekilde hizmet kalitemizi üst seviyede tutmaktır. Bizi bu ödüle layk gören tüm havayollarına ve 700’ü aşkın delegeye teşekkür ediyoruz’’ dedi.

Kaynak: Lojiport

Gayrettepe Mahallesi, Barbaros Bulvarı Dr. Orhan Birman İş Merkezi No:149/6 Beşiktaş 34349 İstanbul
+90 212 663 08 85 | +90 530 960 84 24
+90 212 663 62 72
utikad@utikad.org.tr