Anasayfa / Sektörel / Sektör Haberleri / Havayolu / THY PAZAR LİDERİ SEÇİLDİ

THY PAZAR LİDERİ SEÇİLDİ

THY PAZAR LİDERİ SEÇİLDİ19.01.2011

ATW (Air Transport World) adlı sektör yayın organının “Pazar Liderliği” ödülü 8 Şubat tarihinde Washington DC’de gerçekleştirilecek törenle, Türk Hava Yolları Genel Müdürü  Doç. Dr. Temel Kotil tarafından teslim alınacak.

ATW dergisi editörü Perry Flint, “Pazar Liderliği” ödülü için Türk Hava Yolları’nı seçmekteki en büyük motivasyonun, sektör için oldukça zorlu geçen bir dönemde, Türk Hava Yolları’nın sürdürülebilir hızlı büyüme ve karlılığı aynı anda başararak rekabet üstünlüğü elde etmesi olduğunu belirtti. Türk Hava Yolları’nın Avrupa'nın en hızlı büyüyen havayolu şirketi olduğunu ve 2010 yılında trafik ve gelir performansıyla sektörün çok üzerine çıktığını hatırlatan Flint, bu başarının jüri komisyonu tarafından oldukça etkileyici bulunduğunu söyledi. 

Türk Hava Yolları Genel Müdürü Doç. Dr. Temel Kotil, ATW tarafından ödüle layık görülmesinden ötürü mutluluk duyduğunu belirterek, Türk Hava Yolları’nın gerçekleştirdiği  stratejik büyüme kararının bu ödülle bir kez daha taçlandırıldığını sözlerine ekledi. Kazanılan ödülün Türk Hava Yolları için daha da önemli başarılara imza atmak noktasında önemli bir motivasyon kaynağı olduğunu söyleyen Kotil, kaliteli, karlı ve sürdürülebilir büyüme stratejisinde Türk Hava Yolları’nın örnek bir model olarak tüm dünyaca kabul edildiğini vurguladı. Türk Hava Yolları’nın sektöre yön veren bir havayolu şirketi olduğuna işaret eden Kotil, 2011 yılında da çok daha önemli başarılara imza atılacağını belirtti. 
Tören gecesi ve ödül kazanan havayolları hakkında detaylı bilgi, ATW dergisinin Şubat sayısında yer alacak.
 

Kaynak: LH

Gayrettepe Mahallesi, Barbaros Bulvarı Dr. Orhan Birman İş Merkezi No:149/6 Beşiktaş 34349 İstanbul
+90 212 663 08 85 | +90 530 960 84 24
+90 212 663 62 72
utikad@utikad.org.tr