Anasayfa / Sektörel / Sektör Haberleri / Üye Şirketlerden / EKOL LOJİSTİK, STS İLE GÜÇ BİRLİĞİNE GİTTİ

EKOL LOJİSTİK, STS İLE GÜÇ BİRLİĞİNE GİTTİ

EKOL LOJİSTİK, STS İLE GÜÇ BİRLİĞİNE GİTTİ22.12.2010

İskandinav hattındaki etkinliğiyle tanınan STS'yle birlikte bölgedeki iş hacminde 12 milyon euroluk büyüme hedefleniyor. 
        
Ekol Lojistik, İskandinav hattının lider firması STS Uluslararası Nakliyat ile güçlerini birleştirdi.

Konuya ilişkin açıklamada, 2010 yılında gerçekleştirdiği üç yeni depolama-dağıtım merkezi ve 250 araçlık filo yatırımlarıyla hizmet kalitesini daha üst seviyeye taşıyan Ekol Lojistik'in; İskandinav hattının lider firması STS Uluslararası Nakliyat ile yaptığı güç birliğiyle, bölgede de "en iyi" olma hedefine doğru ilerlediği belirtildi.

Ekol Lojistik'in, Batı Avrupa, İngiltere, Güney Avrupa ve Doğu Avrupa hatlarında sağladığı başarının ardından, müşteri memnuniyeti sağlamanın zor olduğu İskandinav hattındaki etkinliğiyle tanınan STS'yle birlikte bu bölgedeki iş hacmini artırarak, 12 milyon euroluk büyüme sağlamayı hedeflediği dile getirilen açıklamada, Ekol Lojistik'in bu hatta; başta Danimarka, İsveç, Norveç ve Finlandiya olmak üzere tüm Kuzey Avrupa ülkelerine hizmet vereceği kaydedildi.

Ekol Lojistik Yönetim Kurulu Başkanı Ahmet Musul, açıklamada yer verilen değerlendirmesinde, "STS Uluslararası Nakliyat'ın 10 yıldır edindiği yüksek tecrübe, acente ağı ve müşterilerine sağladığı güvenle Ekol Lojistik'in İskandinavya bölgesinde gerçekleştireceği operasyonlara büyük katkı sağlayacağına inanıyorum" görüşünü bildirdi.
Musul, her iki firmanın mevcut iş hacimlerinin doğuracağı sinerji ile geniş bir filoya, IT altyapısına ve yetkin insan kaynağına sahip Ekol Lojistik'in, STS tecrübesi ile çok daha ileri bir noktaya taşınacağını belirtti.

STS firması ortaklarından Sait Kurtuluş da şunları ifade etti:
"2000 yılında Yusuf Okurcan'la birlikte başlattığımız İskandinav ülkelerine direkt karayolu hizmetini yine ülkemizin lider kuruluşu olan Ekol ailesi içerisinde daha da ileri götürme kararı aldık. Son yıllarda yabancı şirketlerin ülkemizin lojistik sektöründe yaptığı yatırımlara karşın aldığımız bu karar, örnek teşkil etmeli. 2011 yılında Ekol ile birlikte Avrupa standartlarının üzerinde hizmet verme hedefiyle çalışacağız."
 
Kaynak: Dünya
Gayrettepe Mahallesi, Barbaros Bulvarı Dr. Orhan Birman İş Merkezi No:149/6 Beşiktaş 34349 İstanbul
+90 212 663 08 85 | +90 530 960 84 24
+90 212 663 62 72
utikad@utikad.org.tr