Anasayfa / Sektörel / Sektör Haberleri / Gündem / LOJİSTİK ÜS İÇİN GÖRÜŞTÜLER

LOJİSTİK ÜS İÇİN GÖRÜŞTÜLER

LOJİSTİK ÜS İÇİN GÖRÜŞTÜLER03.12.2010

AK Parti milletvekilleri ve Gaziantep OSB Başkanı Cahit Nakıboğlu, Gümrük Müsteşarı Ziya Altunyaldız'ı ziyaret ederek Gaziantep'e yapılması düşünülen lojistik üs konusunda görüşmede bulundular.
 
Gümrük Müsteşarı Ziya Altunyaldız'ı ziyaret ederen AK Parti milletvekilleri ve OSB Başkanı Cahit Nakıboğlu, Gaziantep'e yapılması düşünülen lojistik üs konusunda görüşmede bulundular.

Milletvekilleri Halil Mazıcıoğlu, Mehmet Sarı, Mehmet Erdoğan, Özlem Müftüoğlu ile Organize Sanayi Bölgesi (OSB) Yönetim Kurulu Başkanı Cahit Nakıboğlu, Gümrük Müsteşarı Ziya Altunyaldız'ı ziyaret ettiler. Daha önce Dış Ticaret Müsteşar Yardımcılığı görevini yürüten Ziya Altunyaldız'ı yeni görevi nedeniyle tebrik eden milletvekilleri ve Nakıboğlu, Gaziantep için düşünülen lojistik üssü hakkında da geniş kapsamlı görüşme yaptılar. Gaziantep'e böyle bir üs kurulması için fikir birliğine varılan görüşme sonrasında Gaziantep heyeti, müsteşarı Gaziantep'e davet ettiler.

AK Parti milletvekilleri, görüşme sonunda yaptıkları ortak açıklamada, şu görüşleri dile getirdiler:
"Başbakanımız Recep Tayyip Erdoğan'ın önderliğinde ülkemizi kalkındırmak yolunda çalışmalarımız tüm hızıyla sürmektedir. Gelişmekte olan ve tarihi İpek Yolu üzerinde bulunan Gaziantep ve çevre illerini kapsayacak şekilde bölge sanayisinin ihtiyacının karşılanmasını sağlayacak olan lojistik üs, ticari hayata çok ciddi katkılarda bulanacaktır. Ayrıca lojistik üs Gaziantep'in ithalat, ihracat, transit işlemlerinin ihtiyaçlarına yönelik çözüm getirerek ve coğrafi konumu nedeniyle Güneydoğu Anadolu'nun merkez üssü olmasını sağlayacaktır."
 
Kaynak: medya73.com
Gayrettepe Mahallesi, Barbaros Bulvarı Dr. Orhan Birman İş Merkezi No:149/6 Beşiktaş 34349 İstanbul
+90 212 663 08 85 | +90 530 960 84 24
+90 212 663 62 72
utikad@utikad.org.tr