Anasayfa / Sektörel / Sektör Haberleri / Üye Şirketlerden / SEKTÖRE BİR İLKE İMZA ATTI

SEKTÖRE BİR İLKE İMZA ATTI

SEKTÖRE BİR İLKE İMZA ATTI09.11.2010

Kimyasal ürünleri taşıyan donanımların temizlenmesini ve oluşan atıkların çevreye duyarlı şekilde bertaraf edilmesini sağlayan Alışan & Den Hartogh, izin belgesini 3 yıl süre ile alarak sektörde bir ilke imza attı.
 
 
Karayolu veya kombine taşımacılık ile transferi gerçekleştirilen tüm kimyasal ürünleri taşıyan donanımların temizlenmesini ve yeniden kullanımı sırasında oluşan atıkların çevreye duyarlı şekilde bertaraf edilmesini sağlamak için kurulan Alışan ve Den Hartogh ortaklığı izin belgesini 3 yıl süre ile alıp sektörde bir ilke imza attı.

2005 yılından bu yana faaliyetlerini; kalite, çevre, güvenlik ve sağlık şartlarına uygun olarak sürdürmeyi prensip edinen Alışan&Den Hartogh, Tanker Temizleme Tebliği’nin yayınlanmasıyla Çevre ve Orman Bakanlığı’na “Temizleme İzin Belgesi” almak için başvuru yapmış, geçici çalışma izin belgesi almıştır. Hizmetlerini yerine getirirken müşterilerinin emanet ettiği ürün, ekipman ve bilginin yüksek değerinin bilincinde olan Alışan & Den Hartogh, iş güvenliği ve hizmet kalitesininde tebliğe uygun haraket ederek izin belgesini 3 yıl süre ile alıp sektörde bir ilke imza attı.

Sektöründe ilk kalıcı lisans belgesini almayı başaran Alışan & Den Hartogh, Tanker Temizleme Tebliği standartlarına uygun teknik donanıma sahip olmasının yanı sıra tanker, tank konteyner, IBC’lerin temizliğini de uluslararası teknik bilgi, güçlü kadro ve tecrübe ile belirtilen şartlar çerçevesinde yapıyor.
Yeterli kapasiteye sahip buhar kazanı, pompa sistemi, dönerli yıkama başlığı, dozajlama sistemi, su işleme sistemleri, temizleme prosedürleri, arıtma tesisi gibi donanımlarla desteklenmiş bir tesiste eksiksiz hizmet sunan Alışan & Den Hartogh, faaliyet alanındaki saygın kuruluşlar arasında yer alıyor.
Kaynak: Ambar