Anasayfa / Sektörel / Sektör Haberleri / Eğitim ve Etkinlikler / CLECAT FREIGHT FORWARDER KONFERANSI 2010

CLECAT FREIGHT FORWARDER KONFERANSI 2010

CLECAT FREIGHT FORWARDER KONFERANSI 201004.10.2010

CLECAT, 2010 Freight Forwarder Konferansını, konferans programı ile resmen duyurdu.

Bu sene ki Freight Forwarder Konferansı 30 Kasım 2010 tarihinde Brüksel Dünya Gümrükleri Ana Merkez Ofisi'nde düzenlenecektir.
 
İlgili Konferansa yaklaşık 200 üst düzey uygulayıcının, karar vericinin ve kurumların temsilcilerinin katılması beklenmektedir.

Bu yılın teması “ 2020 yılına Köprü İnşa Etmek “ olacaktır.
 
Konferansta lojistik operatörlerinin, daha yeşil (çevreci) ve etkin lojistik hizmetlerin sağlanması için müşterilerle ve diğer tedarik zinciri aktörleri ile nasıl işbirliği yapması gerektiği konusu genişletilerek analiz edilecektir.

Konferans, CLECAT Bölgeler Komitesi Başkanı Mercedes Bresso’nun konuşması ile açılacak olup, sabah oturumundaki konuşmacılar özel sektör hakkındaki görüşlerini sunacaklardır (BASF AG Direktörü Andreas Rausch,  göndericiler adına, ve Stiftung & Co. Yönetim Kurulu üyesi Jens Fige Fiege, lojistik hizmet üretenleri adına).

Panel  oturumları, limanlar ve iç limanlarla ilgili topluluklarla işbirliği ile gerçekleştirilecektir.
 
Oturumlarda sunumların ardı ardına yapılacak olması ve katılımcıların sorularına yer verilecek olması; hizmet alan ve hizmet sağlayanlar arasında  çok canlı bir tartışmanın gerçekleşeceğini garantilemektedir.

Öğleden sonraki oturumlar her zaman ki gibi olup, tamamen Gümrüklerle ilgili olacaktır.
 
Komisyon üyesi Algirdas Semeta öğleden sonraki oturumu açacak, daha sonra da Eurocommerce’den Graham Austin oturum başkanlığında, hem AB hem de Uluslararası düzeyde  “ Köprüler” temasını dokümantasyon konusuna taşınacaktır. Johan Ponten (UNECE) ve Noel Colpin (Belçika Gümrükleri Genel Direktörü) sırasıyla teknik ve politik konulara değinirken, Etienne Schouppe (Belçika’da Dolaşımdan Sorumlu Devlet Bakanı ) konferansı sonlandıracaktır.

CLECAT Başkanı Clive Broadley, “Bu konferans, tedarik zincirini daha etkin ve çevreye duyarlı olması bakımından ortak çıkarları paylaşan lojistik hizmet sağlayıcıları ile müşterileri arasında yeni ve daha sıkı bağların oluşmasını sağlayacaktır” dedi.
 
Kayıt dahil, ulaşım, otel bilgileri, Konferans Programına ilişkin detay için www.clecat.org adresini ziyaret ediniz.
Gayrettepe Mahallesi, Barbaros Bulvarı Dr. Orhan Birman İş Merkezi No:149/6 Beşiktaş 34349 İstanbul
+90 212 663 08 85 | +90 530 960 84 24
+90 212 663 62 72
utikad@utikad.org.tr