Anasayfa / Sektörel / Sektör Haberleri / Dünyadan / ARKAS LINE TOPLANTISI İSPANYADA YAPILDI

ARKAS LINE TOPLANTISI İSPANYADA YAPILDI

ARKAS LINE TOPLANTISI İSPANYADA YAPILDI21.04.2010Arkas Line, Akdeniz ve Karadeniz'de bulunan acenteleri ile bir araya geldi. Toplantının ana gündem maddeleri servis kalitesinin ve müşteri memnuniyetinin korunarak daha da artırılması oldu.
 
Arkas Line, Akdeniz ve Karadeniz'de 12 ülkede yer alan acenteleri ile düzenli toplantılar gerçekleştiriyor. Müşterilere daha verimli hizmet vermek ve acenteler arasındaki iletişimi kuvvetlendirmek amacıyla organize edilen bu toplantılar yaklaşık 150 kişilik katılımla yapıldı.
İlk ikisi İstanbul'da üçüncüsü İspanya'nın Valensiya şehrinde gerçekleşen toplantılara Arkas Denizcilik (İstanbul, İzmir, Mersin, Bursa), Arkas Italia, Arkas Mısır, Arkas Hellas, Arkas Cezayir, Arkas Bulgaristan, Arkas Ukrayna, Arkas Rusya, Arkas İspanya, Gezairi Transport, Bahhar Shipping, Libya Shipping, Global Container Shipping Agency (Tunus), Global Container Agency Maroc, Global Container Portugal, SMI-Societe Maritime International (Fos/Marseille) ve Romar Shipping Agency yöneticileri katıldı.
Acente toplantısında 2009 yılı ve 2010'un ilk çeyrek performansı değerlendirilirken önümüzdeki dönemin stratejileri yeniden gözden geçirildi. Mevcut hatların geliştirilmesi, potansiyeli yüksek yeni hatların belirlenmesi üzerinde görüşüldü ve yeni projeler paylaşıldı. Servis kalitesini artırarak müşterilere daha iyi hizmet sunabilmek amacıyla ortak çözümler geliştirildi. Arkas Line acente toplantılarının çeyrek dönem değerlendirmeleri şeklinde yılda dört kere olmak üzere her yıl düzenlenmesi planlanıyor.
Arkas Line acenteleriyle büyüyor
Akdeniz ve Karadeniz'de hat taşımacılığı hizmeti veren Arkas Line 2009 yılında toplam 270 seferde, 1830 limana uğrak gerçekleştirdi. 51 bin TEU'luk konteyner parkı ile taşıma hizmeti sunan Arkas Line, müşterilerinden gelen talepleri optimum şekilde karşılamak için yeni servisler açıyor veya var olan servisleri geliştiriyor. Mevcut hatların iyileştirilmesinde acenteler ile yapılan işbirliği ve sinerji büyük önem taşıyor.
 
Kaynak: Referans
Gayrettepe Mahallesi, Barbaros Bulvarı Dr. Orhan Birman İş Merkezi No:149/6 Beşiktaş 34349 İstanbul
+90 212 663 08 85 | +90 530 960 84 24
+90 212 663 62 72
utikad@utikad.org.tr