Anasayfa / Sektörel / Sektör Haberleri / Karayolu / KÖPRÜLERDEN BEDAVA GEÇİLECEK

KÖPRÜLERDEN BEDAVA GEÇİLECEK

KÖPRÜLERDEN BEDAVA GEÇİLECEK13.04.2010

Bonus Card'ın, 10. yaş günü olan 17 Nisanda Boğaz köprülerinden, ücret ödemeden geçilecek 
         
Garanti Bonus Card'ın, 10. yaş gününde Boğaz köprülerinden bedava geçiş olanağı sunduğu duyuruldu.


Garanti'den yapılan yazılı açıklamada, Bonus'un yaş günü olan 17 Nisan 2010 Cumartesi günü saat 00.00'dan 23.59'a kadar, Boğaziçi ve Fatih Sultan Mehmet Köprülerinden, bayramlarda olduğu gibi, ücret ödemeden geçilecek.

Devlet haricinde ilk kez bir özel sektör firması tarafından yapılan bedava köprü geçişi uygulamasından, yalnız Bonus Card sahipleri değil, tüm İstanbullular yararlanacak.
Garanti Bankası, Ulaştırma Bakanlığı'nın izni ve desteğiyle düzenlediği kampanya kapsamında, yaklaşık 1,5 milyon kişinin köprülerden bedava geçiş yapmasını sağlayacak. 17 Nisan'da, İstanbul'un birçok yerinde dolaşacak Bonus arabaları ve bandolarının yanı sıra, Boğazda yer alacak dev ışıklı balonlarla, bayram havası yaratılacak. Bonus'un İstanbul'dan başlayacak 10. yıl kutlamaları, yıl içinde tüm Türkiye'ye yayılacak.
Garanti Ödeme Sistemleri Genel Müdürü Mehmet Sezgin, konuyla ilgili yaptığı değerlendirmede, "bedavası en bol kredi kartı" söylemiyle yola çıkan Bonus'un, düzenlediği kampanyalarla 10 yılda 2 milyar liranın üzerinde bonus kazandırdığını belirtti.
Sezgin, şunları kaydetti:

"Bonus'un 10. doğum günü için ise çok özel bir kampanya yapmak istedik. Gerçek bir tüketici markası olan Bonus'un, doğum gününü herkesle beraber kutlamasının anlamlı olduğunu düşündük. Zaten Bonus'un ruhunda da kazandırmak ve paylaşım var. Türkiye'de bugüne kadar sadece devletin yaptığı bir çalışmayı, ilk kez biz gerçekleştiriyoruz. 17 Nisan'da köprü geçişleri, bayramlarda olduğu gibi, bedava olacak. Bu özel kampanyayla doğum günümüzü önce İstanbullularla ardından da yapacağımız sürprizlerle tüm Türkiye ile birlikte, bir bayram havasında kutlayacağız."

Kaynak: Dünya
Gayrettepe Mahallesi, Barbaros Bulvarı Dr. Orhan Birman İş Merkezi No:149/6 Beşiktaş 34349 İstanbul
+90 212 663 08 85 | +90 530 960 84 24
+90 212 663 62 72
utikad@utikad.org.tr