Anasayfa / Sektörel / Sektör Haberleri / Eğitim ve Etkinlikler / LOGISTICS FORUM10, 29 NİSAN-2 MAYIS TARİHLERİNDE

LOGISTICS FORUM10, 29 NİSAN-2 MAYIS TARİHLERİNDE

LOGISTICS FORUM10, 29 NİSAN-2 MAYIS TARİHLERİNDE24.03.2010

Yeditepe Üniversitesi Lojistik Kulübü tarafından 29 Nisan – 2 Mayıs tarihleri arasında Logistics Forum’10 adıyla İstanbul Şile Doğa Tatil Köyü’nde bir organizasyon düzenlenecek

Yeditepe Üniversitesi Lojistik Kulübü İstanbul Şile Doğa Tatil Köyü’nde 29 Nisan – 2 Mayıs tarihleri arasında 3 gün sürecek Logistics Forum’10 organizasyonu düzenleyeceğini bildirdi. Organizasyonda yurtiçi ve yurtdışından sektörde öncü şirket ve dernek temsilcilerin, akademisyen ve yazarların ağırlanacağı, hava, deniz ve demiryolu ayrı bölümler halinde ele alacağı kaydedildi.
Havayolu günü
Kulüp’ten yapılan açıklamaya göre, 1.gün “Türkiye hava ulaşımında merkez bölge olmalı mı?” adlı konu tartışılacak. Havayolu gününde, şirket genel müdürleri, hava - kargo müdürleri ve havacılık sektöründeki yazar ve akademisyenler yer alacak.

Denizyolu günü
2. gün yapılacak olan ve “’Türkiye ve dünya limanlarındaki son gelişmeler” konulu Denizyolu gününde, Türk limanlarından katılacak olan yetkililer, dünyanın en büyük 10 uluslararası limanlarının 4’ünü oluşturan Dubai Poprt, Dubai Jafza, Rotterdam limanlarının üst düzey yöneticileri ve lojistik dernekleri (LODER, UTİKAD, UND) konuyu tartışacak.

Demiryolu günü
3.gün yapılacak olan Demiryolu gününde, demiryolları, sorunları, çözümleri ve son zamanlarda demiryollarına yapılacak olan yatırımlar ele alınacak. Sektörde diğer modlara göre daha az önem verilen demiryollarına ilgi çekmek ve önemini vurgulamak, özellikle ülke için son derece önemli olacak.

Uygulamaların, problemlerin, tavsiyelerin ve çözümlerin konuşulacağı forumun sektör içi iletişime destek vermesi amaçlandığı de belirtilerek, panellerin yanı sıra canlı mülakatlar ve coffee - talk seklinde gerçekleşecek olan organizasyona sektörden uzmanlar, akademisyenler ve öğrencilerin eşlik edeceği ifade dildi.

Kulüp, forumun açılış konuşmasını Ulaştırma Bakanı Binali Yıldırım’ın yapacağını söylüyor.

Bu projeye Altaş Ambarlı Liman Tesisleri Tic. AŞ, Havaş Yer Hizmetleri  AŞ ve Thy sponsorluklarıyla destek verdi.
Ayrıntılı bilgi için;
Yeditepe Üniversitesi 26 Ağustos Yerleşim İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi B-01 Kadıköy İstanbul
www.yeditepelojistikkulubu.com
Mail: yeditepelojistikkulubu@hotmail.com
Telefon: 05558152705

Gayrettepe Mahallesi, Barbaros Bulvarı Dr. Orhan Birman İş Merkezi No:149/6 Beşiktaş 34349 İstanbul
+90 212 663 08 85 | +90 530 960 84 24
+90 212 663 62 72
utikad@utikad.org.tr