Anasayfa / Sektörel / Sektör Haberleri / Havayolu / ICF AIRPORTSA KALİTE BELGESİ

ICF AIRPORTSA KALİTE BELGESİ

ICF AIRPORTSA KALİTE BELGESİ02.03.2010

ICF Airports, TSE tarafından kalite, iş sağlığı-güvenliği ve çevre alanlarında “Entegre Yönetim Sistemleri” ile belgelendirildi.

ICF Airports, sürdürdüğü modern yönetim anlayışı, müşteri memnuniyeti, iş ortakları ile karşılıklı faydaya dayalı ilişkileri, iş sağlığı ve güvenliğine verdiği önem, doğal ve sosyal çevreye olan duyarlılığı sayesinde TSE tarafından “Entegre Yönetim Sistemleri” ile belgelendirildi. 25 Şubat 2010 Perşembe günü IC Hotels Airport’ta TSE Başkanı Tahir Büyükhelvacıgil ve TSE Antalya Personel ve Sistem Belgelendirme Müdürü S. Kaya Kars’ın katılımı ile gerçekleştirilen törende, Kalite Yönetim Sistemi TS ISO EN 9001:2008, OHSAS TS 18001:2008 İş Sağlığı ve Güvenliği Yönetim Sistemi ve TS ISO EN 14001:2004 Çevre Yönetim Sistemleri belgeleri ICF Airports yönetimine teslim edildi.

Alman Fraport AG ve Türk IC İçtaş’ın ortak girişimiyle 2007 yılında Antalya’da kurulan ve kurulduğu günden bu yana Antalya şehri ve Antalya Havalimanı’na yaptığı yatırımlarla adından söz ettiren ICF Airports, kalite, iş sağlığı-güvenliği ve çevre alanlarında aldığı “Entegre Yönetim Sistemleri” belgeleri ile hizmet ve kalite standartlarına bir yenisini daha ekledi.  

Belgelerin teslim töreninde konuşma yapan ICF Airports Genel Müdürü Ferda Yakar, üç yönetim sistemi adına belgelenen ve bunu kurumsal kimliğinin parçası haline getirebilen nadir kuruluşlardan biri olmaktan dolayı büyük mutluluk duyduklarını belirtti. Çalışanlarının güvenliğine büyük önem verdiklerini vurgulayan Yakar, “Antalya Havalimanı’nda verdiğimiz hizmet ve yaptığımız yatırımlarda tüm dünyada gelişen ve ülkemizde de önemi giderek artan çevre bilinciyle hareket ettik.” dedi. ICF Airports Genel Müdürü Alexander Laukenmann ise konuşmasında “Fraport AG ve IC İçtaş olmak üzere iki önemli ana şirketin kurumsal gücünü barındırdığımız ICF Airports olarak aldığımız entegre yönetim sistemleri belgeleri ile kuruluşumuzun uluslararası arenada onay görmesi, tanınılırlığının ve marka değerinin artması bizleri oldukça mutlu ediyor.  Artık ICF Airports olarak amacımız bu sistem şartlarının etkin olarak uygulanmasını sağlamaktır.” dedi.   


Kaynak: Lojiport

Gayrettepe Mahallesi, Barbaros Bulvarı Dr. Orhan Birman İş Merkezi No:149/6 Beşiktaş 34349 İstanbul
+90 212 663 08 85 | +90 530 960 84 24
+90 212 663 62 72
utikad@utikad.org.tr