LOJİSTİK GÜNLERİ 2010

LOJİSTİK GÜNLERİ 201022.02.2010

Yaşar Üniversitesi Lojistik Topluluğunun bu yıl 3.sünü düzenlediği Lojistik Günleri ’10, 18-21 Mart tarihleri arasında İzmir Carpe Diem Resort&SPA'da...

Yaşar Üniversitesi Lojistik Topluluğunun bu yıl 3.sünü düzenlediği Lojistik Günleri ’10 ilk kez uluslar arası boyuta taşınmaktadır. Yine Lojistiğe gönül veren üniversite öğrencileriyle sektör çalışanlarını bir araya getirerek, sektörün önde gelen isimleri ve sektörün profesyonelleriyle bu yıl daha iddialı daha özenli bir programla eğitim sunacaklarını ifade ettiler.  18-21 Mart 2010 tarihleri arasında Carpe Diem Resort&Spa  Hotel’de 25 farklı üniversiteden öğrenci ve 15 konuşmacısı ile 150 kişinin katılımıyla gerçekleşmesi planlanan Lojistik Günleri’ 10 yine Lojistiğin önemli konularına değineceklerini belirtmektedirler.

Lojistik Günleri’ 10 organizasyonun bu yıl ki teması “Lojistik Köyler” olarak belirlendi. İtalya’nın en iyi Lojistik Köyü seçilen Parma Lojistik Köyü ve Interbologna Lojistik Köyü ile bağlantı kuran gençler Yaşar Üniversitesi Uluslar arası Lojistik Bölümü Başkanı Türkiye’de Pazarlama kitaplarının ilk yazarı  Prof. Dr. Ömer Baybars Tek moderatörlüğü, sektörün önde gelen isimlerinden Şimşekler Grup Genel Müdürü ve Gemi Söküm Derneği Başkanı Adem Şimşek ve Tehlikeli Atıklardan Sorumlu Kaptan Ersin Çeviker Gemi Sökümü konusu üzerine, Mcdonalds&Serlog  ortak sunumuyla Galip Albayrak ve Altan Sekmen Tedarik Zinciri Yönetimi konusu ,  Schenker Arkas Ceo Eric Leiss ve ADR uzmanı Erkan Başak,Mersin Lojistik Platforum Koordinatörü Fevzi Filik, Prof. Dr. Okan Tuna ise oluşturmuş olduğu DEU Lojistik Laboratuar uygulaması ile ekibi 90 kişiye aynı anda workshop eğitimi sunacak, Arvento araç takip sistemleri simulasyon çalışmaları ve bu yıl ilk kez yapılması planlanan ‘Kariyer’10” ile katılımcılara staj- iş mülakatları fırsatı sunulmaktadır.Şimşekler Grup, Schenker ARKAS, Aras Kargo,Pasaport Pizza, Cornetto, Carlsberg, Lily Kağıt, UND, Loder , Utikad ve dahası Selçuk Belediyesi’nin desteğiyle Antik kent Efes-Meryemana gezileri ile ilk günün programında gerçekleşecektir.Başvurular 25 Şubat’a kadar www.lojistiktoplulugu.net adresinden yapılmaktadır. Uluslararası Lojistik Günleri’ 10 Yaşar Üniversitesi Selçuk Yaşar Kampusu’nda başlayacaktır.

Gayrettepe Mahallesi, Barbaros Bulvarı Dr. Orhan Birman İş Merkezi No:149/6 Beşiktaş 34349 İstanbul
+90 212 663 08 85 | +90 530 960 84 24
+90 212 663 62 72
utikad@utikad.org.tr