Anasayfa / Sektörel / Sektör Haberleri / Ekonomi / İş Dünyası / THY, İSVEÇTE EN BAŞARILI HAVAYOLU ÖDÜLÜNE ADAY

THY, İSVEÇTE EN BAŞARILI HAVAYOLU ÖDÜLÜNE ADAY

THY, İSVEÇTE EN BAŞARILI HAVAYOLU ÖDÜLÜNE ADAY27.01.2010İsveç'te turizm sektöründen tur operatörleri ve acentelerin değerlendirmeleri sonucunda Türk Hava Yolları en başarılı hava yolu ödülüne aday gösterildi

İsveç'te turizm sektöründen tur operatörleri ve acentelerin değerlendirmeleri sonucunda Türk Hava Yolları'nın (THY), bu ülkedeki "en başarılı hava yolu ödülüne" aday gösterildiği bildirildi.

THY Stockholm Büro Müdürü Bilal Tezcan, Stockholm Arlanda Havaalanı'nda düzenlediği basın toplantısında, 2010 yılı içinde Stockholm-İstanbul uçuşlarını günde ikiden üçe çıkarmayı,haftada bir gün olan Antalya uçuşlarını da her güne çıkarmayı hedeflediklerini kaydetti.

Stockholm'den kalkan THY uçaklarının yüzde 80 oranında dolu olduğunu kaydeden Tezcan, İsveç pazarında daha fazla büyümeyi hedeflediklerini belirtti.

Bilal Tezcan, "Artan pazar payımız ile birlikte kaliteyi düşürmeyeceğiz. Star Alliance içinde tek kar eden hava yolu şirketiyiz. Stockholm'de, Malezya, Endonezya ve Güney Kore, THY'yi kendi hava yolu şirketi olarak görüyor ve uçuşlarında kullanıyorlar" dedi.

Tezcan, ödüle layık görülen hava yolu şirketinin 11 Şubatta açıklanacağını sözlerine ekledi.

Kaynak: Dünya

Gayrettepe Mahallesi, Barbaros Bulvarı Dr. Orhan Birman İş Merkezi No:149/6 Beşiktaş 34349 İstanbul
+90 212 663 08 85 | +90 530 960 84 24
+90 212 663 62 72
utikad@utikad.org.tr