Anasayfa / Sektörel / Sektör Haberleri / Gündem / 2023 YILININ İLK YENİ ÜYE BULUŞMASI GERÇEKLEŞTİ

2023 YILININ İLK YENİ ÜYE BULUŞMASI GERÇEKLEŞTİ

2023 YILININ İLK YENİ ÜYE BULUŞMASI GERÇEKLEŞTİ04.04.2023Uluslararası Taşımacılık ve Lojistik Hizmet Üretenleri Derneği UTİKAD, Başkan Ayşem Ulusoy’un ve Yönetim Kurulu Üyelerinin katılımıyla yeni yılın ilk üye buluşmasını UTİKAD Dernek ofisinde gerçekleştirdi.

Lojistik sektörünün çatı derneği UTİKAD, uluslararası taşımacılık ve lojistik hizmet üretimi alanlarında faaliyet gösteren firmaların üye olduğu, sektörün tüm unsurlarını kapsayan tek sivil toplum kuruluşu olarak yeni üyeleriyle büyümeye devam ediyor.

UTİKAD Yönetim Kurulu, yeni üyelerle etkin ve doğrudan iletişim kanallarını geliştirmek adına organize edilen tanışma davetine katılan 9 yeni üyeyi dernek ofisinde ağırlayarak ‘hoş geldiniz’ dedi.

Üyelerinin talep ve sorunlarını ilk ağızdan öğrenmek için kurulan Üye İlişkileri Odak Grubu, çalışmalarına başladığı ilk günden itibaren 480 üyeyle gerçekleştirdiği yüz yüze görüşmeler ve yapılan sunumlarla UTİKAD çalışmaları hakkında üyelere bilgi verdi. Üye İlişkileri Odak Grubu’nun faaliyetleri doğrultusunda 4 Nisan 2023 Salı günü UTİKAD Başkanı Ayşem Ulusoy’un ve Yönetim Kurulu Üyeleri’nin katılımı ile 2023 yılının ilk yeni üye buluşması gerçekleştirildi.

Açılış konuşmasında lojistik sektörünün geride bıraktığı 2022 yılında hem küresel hem de bölge özelinde birçok sorunla mücadele ettiğini belirten Başkan Ayşem Ulusoy; pandemi, Rusya-Ukrayna savaşı ve ardından ülkemizin yaşadığı büyük deprem afeti nedeniyle ülkece zor günler yaşandığını ancak lojistik sektörünün başarılı bir sınav verdiğini söyledi. Deprem sonrası kurulan Afet Koordinasyon Masası aracılığıyla UTİKAD olarak üyelerle ve sektör paydaşlarıyla çok değerli bir çalışma yürütülmesine binaen birçok kamu kurum ve kuruluşundan tebrik alındığını açıklayan Ulusoy, UTİKAD üyelerine yardım ve dayanışmaları için bir kez daha teşekkür etti.

Başkan Ulusoy, yeni üyeleriyle UTİKAD’ın her geçen gün hızlı ve organik bir büyüme kaydettiğini, genç lojistikçilerin sektöre ve UTİKAD’a katılmasından memnuniyet duyduğunu dile getirerek dernek faaliyetlerinin gönüllülükle yürütülen bir bayrak yarışı olduğunu ve her yeni üyenin bu bayrak yarışında bayrağı devralacak aday olduğunu vurguladı.

Ayşem Ulusoy’un konuşmasının ardından UTİKAD Genel Müdürü Alperen Güler, UTİKAD'ın faaliyetlerini, çalışma alanlarını ve temsillerini anlattığı sunumu ile UTİKAD’ı tanıttı.

UTİKAD Başkanı Ayşem Ulusoy ve Yönetim Kurulu Üyeleri ile tanışma toplantısında bir araya gelen 9 yeni üyemiz sektöre yönelik soru ve sorunlarını aktarma fırsatı yakalamanın önemini ve UTİKAD çatısı altında temsil edilmekten mutlu olduklarını dile getirdiler. Tanışma toplantısı yeni üyelerle çekilen aile fotoğrafının ardından son buldu.

Tanışma toplantısına katılım sağlayan UTİKAD’ın yeni üyeleri:

• ALC Lojistik Taşımacılık ve Dış Ticaret Ltd. Şti.
• Capital Uluslararası Taşımacılık ve Dış Ticaret Ltd. Şti.
• Cihanalp Lojistik Denizcilik Depolama Petrol Ürünleri Otomotiv San. Tic. Ltd. Şti.
• Emtranss Loj. Hiz. San. Tic. A.Ş.
• Maritsa Denizcilik Sanayi ve Ticaret Ltd. Şti.
• One Uluslararası Taşımacılık ve Dış Tic. A.Ş.
• Pentagram Logistics Dış Ticaret Ltd. Şti.
• RLS Uluslararası Taşımacılık ve Ticaret Ltd. Şti.
• Transa Spedition GMBH Merkezi Almanya İstanbul Merkez Şubesi
Gayrettepe Mahallesi, Barbaros Bulvarı Dr. Orhan Birman İş Merkezi No:149/6 Beşiktaş 34349 İstanbul
+90 212 663 08 85 | +90 530 960 84 24
+90 212 663 62 72
utikad@utikad.org.tr