Anasayfa / Sektörel / Sektör Haberleri / Üye Şirketlerden / İTALYAN LOJİSTİK DEVİ FRATELLI İLE TÜRK MESCO'DAN ORTAKLIK ADIMI

İTALYAN LOJİSTİK DEVİ FRATELLI İLE TÜRK MESCO'DAN ORTAKLIK ADIMI

 İTALYAN LOJİSTİK DEVİ FRATELLI İLE TÜRK MESCO'DAN ORTAKLIK ADIMI01.10.2022
Maden taşımacılığı sektöründe hizmet veren Mesco Uluslararası Taşımacılık AŞ, 14 farklı sektörde faaliyet gösteren lojistik sektörünün dünya çapında bilinen İtalyan Fratelli Cosulich Group ile şirket ortaklığı yaptı.

Mesco ve Fratelli Cosulich Group, ortaklıklarını İzmir’de gerçekleştirilen Logistech Fuarı’nda duyurdu. Yapılan ortaklık, Mesco’nun yenilikçi, enerjik ve teknolojik gücünü Fratelli Cosulich Group’un sektördeki köklü geçmişi ve deneyimiyle birleştirecek.

Fratelli Cosulich Grubu'nun kurum mottosu olan "Denizde, karada veya havada, hepsini bilen birine güvenin" iddiasının, bağlı kuruluşu Fratelli Cosulich Türkiye aracılığıyla İzmir merkezli, İstanbul ve Mersin’de şubeleri bulunan Mesco ile yaptığı stratejik ortaklık ile perçinleneceği belirtildi.

"FARKLI ALANLARDA BÜYÜMEK İÇİN ADIMLAR ATIYORUZ"
Mesco Uluslararası Taşımacılık AŞ Direktörü Müge Tekin Doğan, Fratelli Cosulich Group ile yapılan stratejik ortaklık hakkında şöyle konuştu:
"Fratelli Cosulich Group ile yapılan bu ortaklıkla birlikte Mesco’nun hem Türkiye’de hem de dünya çapında gücüne güç katacağına inanıyoruz. Şirketimizin kuruluşundan bu yana farklı alanlarda büyümek için adımlar atıyoruz ve yaptığımız bu ortaklık ile de lojistik sektöründe başarılarımızla ses getirmeye devam edeceğimizden eminiz."

"İSTİHDAM YARATMAYA YÖNELİK UZUN VADELİ BİR YATIRIM"
Fratelli Cosulich Group CEO'su ve Başkanı Augusto Cosulich ise şu değerlendirmede bulundu:
"Mesco ile yapılan stratejik ortaklık, ek sinerjiler, iş ve istihdam fırsatları yaratmaya yönelik uzun vadeli bir perspektifle yatırım yapma taahhüdümüze bağlı kaldığımızın bir teyididir. Mesco ve çalışanlarının artık ekibimizin üyeleri olmasından memnunuz."

Kaynak: lojiport.com
Gayrettepe Mahallesi, Barbaros Bulvarı Dr. Orhan Birman İş Merkezi No:149/6 Beşiktaş 34349 İstanbul
+90 212 663 08 85 | +90 530 960 84 24
+90 212 663 62 72
utikad@utikad.org.tr