Anasayfa / Sektörel / Sektör Haberleri / Gündem / ÜYELERİMİZLE LOGISTECH FUARINDA BULUŞUYORUZ

ÜYELERİMİZLE LOGISTECH FUARINDA BULUŞUYORUZ

ÜYELERİMİZLE LOGISTECH FUARINDA BULUŞUYORUZ27.09.2022
Fuarlar gelişmiş tüm ülkelerde ülke ihracatına büyük katkı sağlamaktadır. Logistech, lojistik depolama ve teknolojileri fuarının da ülkemizin ihracatına katkı sağlaması en büyük temennimiz. Gelecek yıllarda İzmir lojistik sektöründe dünya devletleriyle rekabet edebilecek konuma ulaşacaktır. Bu konuda kamu, özel sektör dahil tüm sektör oyuncularına önemli görevler düşüyor. Logistech Fuarı bu anlamda önemli bir eksikliği doldururken kıymetli bir hareketi de başlatmış olacaktır.

İzmir’in potansiyeline dikkat çekmesine katkı sağlayacak, sektörün tüm paydaşlarını bir araya getirerek yerli yabancı alım heyetleri, profesyonel ziyaretçiler ve sektör temsilcilerinin buluşacağı bir zemin hazırlaması açısından ivme yaratması olacaktır. İzmir ekonomisinin canlanmasına, lojistik alanında eğitim veren önemli üniversitelerden yetişen genç kuşağın istihdamına da etki edecektir.

Bir diğer nokta ise teknolojinin hızla geliştiği bir dönemde iş yapış modellerimiz de her gün teknolojiyle uyum içinde olmak zorunda. Bu açıdan Türkiye’nin üretim ve ihracat trendlerini takip edebilmek, teknolojik gelişmeleri Logistech Fuarın’da görmek ve anlamak tüm üyelerimiz açısından son derece verimli olacaktır. Lojistik, lojistik depolama ve teknolojilerinin sektörümüzde faaliyet gösteren firmalara tanıtılması son derece önemli olduğunu düşünüyor ve dünyada gelişen lojistik teknolojilerin takip edilmesinin sektörümüz açısından bir gereklilik olduğunu düşünüyoruz.

Sektörümüz özelinde ise elbette İzmir’in lojistik potansiyelinden daha fazla yararlanabilmemiz açsından bir dönüm noktası olmasını, tüm paydaşlarımızın bir araya geldiği ve verimli iş birliklerinin yapıldığı bir fuar olması ve ülke ekonomisine katma değer yaratabilmek en büyük beklentilerimiz arasında.

Gayrettepe Mahallesi, Barbaros Bulvarı Dr. Orhan Birman İş Merkezi No:149/6 Beşiktaş 34349 İstanbul
+90 212 663 08 85 | +90 530 960 84 24
+90 212 663 62 72
utikad@utikad.org.tr