Anasayfa / Sektörel / Sektör Haberleri / Gündem / UTİKAD BAŞKANI AYŞEM ULUSOY VE İZMİR BÜYÜKŞEHİR BELEDİYE BAŞKANI TUNÇ SOYER LOGISTECH FUARI İÇİN BİR ARAYA GELDİ

UTİKAD BAŞKANI AYŞEM ULUSOY VE İZMİR BÜYÜKŞEHİR BELEDİYE BAŞKANI TUNÇ SOYER LOGISTECH FUARI İÇİN BİR ARAYA GELDİ

UTİKAD BAŞKANI AYŞEM ULUSOY VE İZMİR BÜYÜKŞEHİR BELEDİYE BAŞKANI TUNÇ SOYER LOGISTECH FUARI İÇİN BİR ARAYA GELDİ31.05.2022
Uluslararası Taşımacılık ve Lojistik Hizmet Üretenleri Derneği UTİKAD, İzmir Fuarcılık Hizmetleri Kültür ve Sanat İşleri (İZFAŞ) tarafından 29 Eylül-1 Ekim 2022 tarihleri arasında düzenlenecek LOGISTECH Fuarı’na destek verecek.
30 Mayıs 2022 Pazartesi günü, İzmir Egemenlik Evi’nde LOGISTECH Fuarı için bir araya gelen UTİKAD Başkanı Ayşem Ulusoy ve beraberindeki UTİKAD Heyeti ile İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Tunç Soyer, İzmir’de ilk kez düzenlenecek fuar için değerlendirmelerde bulundu.
Gerçekleşen görüşmede UTİKAD Heyetinde; UTİKAD Yönetim Kurulu Üyesi ve Gümrük ve Antrepo Çalışma Grubu Başkanı Ahmet Arkın Obdan, UTİKAD Yönetim Kurulu Üyesi ve Havayolu Çalışma Grubu Başkanı Mehmet Özal, UTİKAD Yönetim Kurulu Üyesi ve İnovasyon ve E-Ticaret Odak Grubu Başkanı Serdar Ayırtman, UTİKAD Ege Bölgesi Çalışma Grubu Başkanı Taner İzmirlioğlu, UTİKAD Genel Müdürü Alperen Güler, UTİKAD Kadın Odak Grubu Üyesi Aslı Malay Tuncer ve UTİKAD Kurumsal İlişkiler Müdürü Nilgün Tahmaz yer aldı. Görüşmeye ayrıca İMEAK Deniz Ticaret Odası İzmir Yönetim Kurulu Başkanı Yusuf Öztürk de katılım sağladı.
Toplantıda ayrıca İZFAŞ Genel Müdürü Canan Karaosmanoğlu Alıcı ve İZFAŞ Genel Müdür Yardımcısı Onur Fatih Gökçedağ, 29 Eylül-1 Ekim 2022 tarihleri arasında düzenlenecek olan LOGISTECH Fuarı hakkında bilgilendirmede bulundu.
Gerçekleşen verimli toplantı sonrasında UTİKAD Başkanı Ayşem Ulusoy, İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Tunç Soyer'e UTİKAD'ın yayınladığı Anadolu Lojistik Tarihi kitabını hediye etti.
Gayrettepe Mahallesi, Barbaros Bulvarı Dr. Orhan Birman İş Merkezi No:149/6 Beşiktaş 34349 İstanbul
+90 212 663 08 85 | +90 530 960 84 24
+90 212 663 62 72
utikad@utikad.org.tr