Anasayfa / Sektörel / Sektör Haberleri / Üye Şirketlerden / LOGİTRANS LOJİSTİK’E ÖDÜL

LOGİTRANS LOJİSTİK’E ÖDÜL

LOGİTRANS LOJİSTİK’E ÖDÜL19.03.2021
Logitrans Lojistik A.Ş., Yılın Lojistik Şirketi seçildi.

Logitrans Lojistik A.Ş., bu yıl T.C. Maltepe Üniversitesi Uluslararası Ticaret ve Lojistik Bölümü tarafından 10.’uncusu gerçekleştirilen Geleneksel Lojistik Ve Ticaret Buluşması’nda Yılın Lojistik Şirketi seçildi.

Uluslararası lojistik firması olan Logitrans Lojistik A.Ş., Karayolu, Demiryolu, Denizyolu, Havayolu ve Intermodal taşımacılık hizmetlerinin yanı sıra, depolama, gümrükleme, sigorta ve E-İhracat çözümleri de sunuyor.

2020 yılında başlayan pandemi sürecine rağmen Logitrans, yurtdışı pazaryeri entegrasyonuyla hem E-İhracat sektörünün gelişmesine yardımcı olmuş, hem de hakimi olduğu Ortadoğu ve BDT coğrafyasında yeni hatlar ve projeler üreterek hayata geçirdi. Tüm bunlara ek olarak Avrupa’da da yatırımları ile gelişim gösteren firma, T.C. Maltepe Üniversitesi Uluslararası Ticaret ve Lojistik Bölümü tarafından yılın Lojistik firması seçildi.

Taşımacılık hizmetlerinin dışında Logitrans, E-İhracat konusunda da başlattığı LogiHUB projesiyle yerli ihracatçılara yeni pazarlara giriş imkanı sağlıyor. Pazaryeri entegrasyonu, ürün moderasyonu, iade süreç yönetimi ve iç dağıtım alanlarında geliştirdiği E-İhracat sistemi ile yerli üretici/satıcı ve tedarikçilere yurt dışında satış yapabilme şansı doğuyor.

Firma aynı zamanda, depolama hizmetlerinde Kazakistan ve Gürcistan’daki müşterilerine hizmet sunmaya devam ediyor.

Gerçekleştirdiği projeler ve geliştirdiği hizmetlerle ödülü alan Logitrans Lojistik A.Ş.’nin CEO’su Sertalp Demirağ, "Sektöre katılmaya aday olan öğrenciler ve değerli akademisyenler tarafından bu ödüle layık görülmek bizler için büyük değer taşıyor. Ülkemizi yurt dışında temsil ederken her zaman yenilikçi ve sürdürülebilir projeler geliştirmeye özen gösteriyoruz. T.C. Maltepe Üniversitesi’ne ve Uluslararası Ticaret ve Lojistik Bölümü’ne tekrar teşekkür ediyoruz." şeklinde konuştu.
Kaynak: lojiyol.com
Gayrettepe Mahallesi, Barbaros Bulvarı Dr. Orhan Birman İş Merkezi No:149/6 Beşiktaş 34349 İstanbul
+90 212 663 08 85 | +90 530 960 84 24
+90 212 663 62 72
utikad@utikad.org.tr