Anasayfa / Sektörel / Sektör Haberleri / Üye Şirketlerden / TURKISH CARGO, UNICEF’İN COVİD-19 AŞILARINI TAŞIYOR

TURKISH CARGO, UNICEF’İN COVİD-19 AŞILARINI TAŞIYOR

TURKISH CARGO, UNICEF’İN COVİD-19 AŞILARINI TAŞIYOR15.03.2021
Turkish Cargo, UNICEF’in (Birleşmiş Milletler Çocuklara Yardım Fonu) Covid-19 aşılarını ve sağlık ekipmanlarını dünyanın dört bir yanına taşıyarak, pandemiyle mücadele kapsamında önemli bir misyon üstleniyor.

Başarılı marka, küresel nakliye şirketi Kuehne+Nagel iş birliğiyle UNICEF’in Hindistan’dan tedarik ettiği 1.7 milyon doz Kovid-19 aşısını Mumbai’den Demokratik Kongo Cumhuriyeti’nin başkenti olan Kinşasa’ya başarılı şekilde ulaştırarak yetkililere teslim etti. Özel kargo taşımalarında 30 yıllık deneyime sahip olan Turkish Cargo, geçtiğimiz günlerde de Unicef’e ait olan yüz binlerce Covid-19 şırıngasını Barcelona’dan Tunus’a ve Covid-19 aşılarını Amsterdam’dan Kiev, Tiflis ve Amman’a başarılı şekilde ulaştırdı.

Dünyanın en geniş uçuş ağının yanı sıra, benzersiz bir hizmet kalitesine de sahip olan Turkish Cargo, Covid-19 aşılarının tüm dünyaya ulaştırılması noktasında önemli bir sorumluluk alıyor, küresel pandemiyle mücadele kapsamında ulusal ve uluslararası otoritelerle iş birliğini sürdürüyor.

Geçtiğimiz aylarda Çin’in Sinovac aşılarını dünyanın farklı destinasyonlarına ulaştıran başarılı marka, birçok farklı aşı tipini taşımaya ve dünyanın dört bir yanına sağlık ulaştırmaya devam ediyor. Özel kargo taşımalarında azami hassasiyet gösteren ve global standartlarda tasarladığı ‘TK Pharma’ ürünü ile en ideal şartlarda soğuk zinciri koruyan başarılı marka, IATA CEIV (Bağımsız Denetleyiciler için Mükemmellik Merkezi) pharma sertifikasına sahip olarak gerçekleştirdiği operasyonlarıyla birlikte, dünyanın dört bir yanına ilaç ve aşı taşıyor.

Dünyada 400’den fazla destinasyon arasında küresel ilaç koridoru oluşturan Turkish Cargo, 96’sı direkt kargo olan 300’den fazla destinasyona ulaşıyor ve 365 uçaktan oluşan filosuyla birlikte, global hizmet ağında yer alan müşterilerine 7/24 hizmet sağlamaya devam ediyor.

Kaynak: lojistikhatti.com
Gayrettepe Mahallesi, Barbaros Bulvarı Dr. Orhan Birman İş Merkezi No:149/6 Beşiktaş 34349 İstanbul
+90 212 663 08 85 | +90 530 960 84 24
+90 212 663 62 72
utikad@utikad.org.tr