Anasayfa / Sektörel / Sektör Haberleri / Gündem / UTİKAD'DAN ÜYELERİNE ÖZEL İŞ BİRLİKLERİ

UTİKAD'DAN ÜYELERİNE ÖZEL İŞ BİRLİKLERİ

UTİKAD'DAN ÜYELERİNE ÖZEL İŞ BİRLİKLERİ16.02.2021
Uluslararası Taşımacılık ve Lojistik Hizmet Üretenleri Derneği UTİKAD, Türk lojistik sektörünün sesi olarak sektörün ve üyelerinin ihtiyaçları doğrultusunda çeşitli iş birliklerinde bulunmaya devam ediyor.

Pandemi koşullarında üyelerine destek olabilmek adına yeni iş birliklerine imza attıklarını dile getiren UTİKAD Yönetim Kurulu Başkanı Emre Eldener; UTİKAD Üyeleri'ni bu avantajlı iş birliklerinden faydalanmaya davet etti.

Emre Eldener'in BP ve TARIFF işbirliklerine dair açıklamalarına ulaşmak için tıklayınız.

UTİKAD, BP PETROLLERİ İLE TAŞITMATİK ANLAŞMASI İMZALADI

Uluslararası Taşımacılık ve Lojistik Hizmet Üretenleri Derneği (UTİKAD), üyelerinin taşıma ve binek araçları yakıt maliyetlerinde iyileştirme sağlamak amacıyla BP Petrolleri ile Taşıtmatik Anlaşması yaptı. Bu anlaşma ile UTİKAD üyesi firmalara, BP Petrolleri’ne ait 750 aktif istasyonda geçerli olmak üzere yakıt alımlarında indirim imkanı, ayrıca aylık tüketimi 150.000 TL ve üzeri olan üyelerimiz için ise özel fiyat tarifeleri sağlanacak ve üyelerimiz Doğrudan Borçlanma Sistemi, Teminat Mektubu ve Kredi Kartı ile ödeme seçenekleri sayesinde herhangi bir limit koşulu olmadan bu kampanyadan yararlanabilecek.

Bahse konu anlaşma ve uygulama hakkında daha detaylı bilgi almak ve anlaşmadan yararlanarak indirimli yakıt almak isteyen üyelerimizin UTİKAD üyesi olduklarını belirterek BP Petrolleri A.Ş. ile iletişime geçmelerini rica ederiz.

İletişim Bilgileri:

Savaş Güngör
BP Petrolleri A.Ş

E-Posta: tasitmatik@asetim.com
Telefon : 0533 652 19 67

UTİKAD ÜYELERİNE ÖZEL İNDİRİMLİ TARIFF UYGULAMASI

Sektörün ve üyelerinin ihtiyaçları doğrultusunda sunduğu iş birliklerine bir yenisini daha ekleyen UTİKAD, Atez Yazılım Teknolojileri firması ile "TARIFF" uygulaması için anlaşma yaptı. TARIFF uygulaması; Birleşik Krallık, Avrupa Birliği ve Türkiye’nin kendi aralarındaki çift yönlü ithalat-ihracat işlemleri ile beraber diğer ülkelerin Birleşik Krallık, Avrupa Birliği ve Türkiye ile yaptıkları ithalat ve ihracat işlemlerinde geçerli mevzuatın, tüm vergilerin, uygulanacak önlemlerin, kontroller ve gerekli dokümanların eşya kodu ya da anahtar kelime ile sorgulanarak görüntülenebilmesini sağlıyor. Yapılan iş birliği kapsamında UTİKAD üyelerine özel olarak "4-UTİKAD5" adıyla kupon kodu oluşturuluyor. Bu kupon kodu kullanılarak, bir yıllık süre içinde sınırsız sorgu yapılabilmesine olanak sağlayan ‘Pro Sınırsız’ pakete yüzde 5 indirim uygulanıyor. Yüzde 5 indirim ise ürünü satın alacak son tüketici için geçerli olacak.

İletişim Bilgileri:

Atez Yazılım Teknolojileri
Çağlar Akyol
E-Posta: caglar.akyol@atez.com.tr
Telefon: 0545 545 89 59

UTİKAD olarak üyelerimize fayda sağlayacağını düşündüğümüz alanlarda siz değerli üyelerimize kolaylıklar sağlamak için yeni iş birliklerimize devam edeceğimizi bildirir, işlerinizde başarılar dileriz.

Atez Yazılım Teknolojileri firması hakkında detaylı bilgi için Tıklayınız

Pro Sınırsız paketi hakkında bilgi için Tıklayınız
Gayrettepe Mahallesi, Barbaros Bulvarı Dr. Orhan Birman İş Merkezi No:149/6 Beşiktaş 34349 İstanbul
+90 212 663 08 85 | +90 530 960 84 24
+90 212 663 62 72
utikad@utikad.org.tr